"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Καρέ-καρέ η σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου



Λίγο μετά τις 10 το πρωί, άνδρες της Ασφάλειας εκτέλεσαν το ένταλμα σύλληψης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Η εντολή εκδόθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα μετά την ολοκλήρωση της έρευνας για τα περιουσιακά του στοιχεία.

Ολοκληρώθηκε η έρευνα στα δύο σπίτια

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η έρευνα, παρουσία του εισαγγελέα Γ. Δραγάτση, στα δύο σπίτια της κόρης του κ.Τσοχατζόπουλου, Αρετής, σε Κολωνάκι και Παλαιό Ψυχικό. Η κ. Αρετή Τσοχατζοπούλου, όπως και η σύζυγος του πρώην υπουργού είναι εμπλεκόμενες στην υπόθεση, αλλά δεν περιλαμβάνονται στα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν από τον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πέντε εντάλματα εκδόθηκαν, καθώς οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ύποπτοι φυγής, αλλά και λόγω της βαρύτητας της πράξης. Συνολικά στην υπόθεση είναι κατηγορούμενοι περισσότερα από 10 πρόσωπα, ενώ πηγές της Εισαγγελίας χαρακτηρίζουν τα στοιχεία "πολλά και πολύ σοβαρά" .





Η δίωξη ασκήθηκε, μάλιστα, όπως λέγεται, βάσει στοιχείων που αντλήθηκαν από τις υποθέσεις για τα υποβρύχια, αλλά και από δικογραφίες που αφορούν εξοπλιστικά προγράμματα, επί υπουργείας του κ. Τσοχατζόπουλου.

'Έτσι το βασικό αδίκημα, που όμως είναι παραγεγραμμένο, είναι η δωροδοκία από την οποία οι ενδείξεις οδηγούν στο κακούργημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Πληροφορίες αναφέρουν πως στα σπίτια της κόρης του πρώην υπουργού εντοπίστηκαν κρίσιμα έγγραφα με κινήσεις λογαριασμών, πλάκες χρυσού, ενώ κατασχέθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.




«Θα τα πούμε εκεί πέρα»

Την ώρα, που οι αστυνομικοί οδηγούσαν τον πρώην υπουργό στο κτίριο της γενικής διεύθυνσης ο Α. Τσοχατζόπουλος είπε: «Εντάξει στον ανακριτή πάμε θα τα πούμε εκεί πέρα». 





To ένταλμα αφορά ξέπλυμα βρώμικου χρήματος για την αγοραπωλησία της οικίας στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, εντάλματα έχουν εκδοθεί και γι' άλλα πρόσωπα. Τα ονόματα δε έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την Εισαγγελία καθώς συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό τους. Πριν από λίγο, συνελήφθησαν ακόμη 4 άτομα, 2 στην Αθήνα και 2 στη Θεσσαλονίκη.



Στο πλαίσιο της υπόθεσης έχει ασκηθεί δίωξη σε 10 άτομα για δωροδοκία, η οποία συνδέεται με εξοπλιστικά προγράμματα που δεν αφορούν μόνο τα υποβρύχια αλλά και τους TOR-MI 1.



Κύκλοι του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την σύλληψη του Α. Τσοχατζόπουλου σημείωναν: «η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά της απερίσπαστη, θα ήταν προτιμότερο να το είχε κάνει με μεγαλύτερη ταχύτητα».

.real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου