"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ο Κυριάκος Παπαχρόνης αγιογράφος και ερωτευμένος


Ο Κυριάκος Παπαχρόνης αγιογράφος και ερωτευμένος

Μια νέα ζωή, με ένα μεγάλο έρωτα και βαθιά πίστη στον Θεό ζει τα τελευταία χρόνια ο διαβόητος «δράκος της Δράμας» Κυριάκος Παπαχρόνης. Σήμερα, πέντε και πλέον χρόνια μετά την αποφυλάκισή του, προσπαθεί να ξεχάσει το σκοτεινό κελί στο οποίο έμεινε επί είκοσι δύο χρόνια, ακολουθώντας τον φωτεινό δρόμο του Θεού αλλά και της αγάπης για το γυναικείο φύλο που κάποτε μισούσε θανάσιμα.

Τον Δεκέμβριο του 2004 ο πρώην έφεδρος ανθυπολοχαγός που τη δεκαετία του ΄80 είχε σπείρει τον τρόμο στον γυναικείο πληθυσμό της βόρειας Ελλάδας αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους από τις δικαστικές φυλακές της Λάρισας.

Είκοσι οχτώ χρόνια νωρίτερα, σε ηλικία 22 ετών, είχε διαπράξει δύο δολοφονίες, τέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονίας, βιασμούς, απόπειρες βιασμών και κακοποιήσεις. Το 1983 καταδικάστηκε δύο φορές σε θάνατο, αλλά τελικά η ποινή του μετατράπηκε σε δις ισόβια. Οπως είχε πει τότε, το απύθμενο και δολοφονικό μένος που έτρεφε για τις γυναίκες πήγαζε από μια εμπειρία που είχε στα 13 του χρόνια, όταν είχε επισκεφθεί με τους φίλους του έναν οίκο ανοχής. Σύμφωνα με όσα είχε ισχυριστεί, η προσβολή που είχε δεχθεί τότε από την ιερόδουλη τον έκανε να ορκιστεί εκδίκηση προς το γυναικείο φύλο (το πρώτο θύμα δολοφονίας του Κυριάκου Παπαχρόνη ήταν ιερόδουλη). Σε κάθε επίθεσή του φορούσε τη στρατιωτική στολή, ενώ όπως έλεγε χαρακτηριστικά ενοχλούνταν και ερεθιζόταν από τον ήχο των τακουνιών των γυναικείων παπουτσιών.

Το οξύμωρο είναι ότι ο Κυριάκος Παπαχρόνης κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού του στη φυλακή είχε δεχθεί δεκάδες ερωτικές επιστολές από γυναίκες που τον θεωρούσαν ιδιαιτέρως ελκυστικό και γοητευτικό άνδρα. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, μετά την αποφυλάκισή του και για μεγάλο χρονικό διάστημα, είχε σοβαρή σχέση με μία κατά πολλά χρόνια νεότερή του γυναίκα, με την οποία ήταν τρελά ερωτευμένος. Αυτό επιβεβαιώνει μιλώντας στην «Espresso» ο θείος του, ο ιερέας Γεώργιος Νικολακάκης, που είναι αδερφός της μητέρας του και διαμένει στον Παράδεισο Καβάλας. «Ο Κυριάκος μένει στη Λάρισα, αλλά μας επισκέπτεται συχνά. Ερχεται τέσσερις με πέντε φορές τον χρόνο στην Καβάλα. Μάλιστα, μία φορά είχε έρθει με τη σύντροφό του, με την οποία είχε σοβαρή σχέση, αλλά τελικά χωρίσανε» λέει ο πατήρ Γεώργιος και συνεχίζει: «Ηταν μια όμορφη κοπέλα, αρκετά νεότερή του, γύρω στα 25, δηλαδή είχε τα μισά χρόνια του Κυριάκου, αφού ο ίδιος σήμερα είναι 50 ετών. Εδειχναν πολύ ερωτευμένοι, είχαν σοβαρή σχέση που ίσως κατέληγε στο γάμο, αλλά τελικά χωρίσανε και δεν ξέρω γιατί. Αυτό το ξέρουν μόνο οι ίδιοι».


«Σήμερα είναι αγιογράφος»
Εχουν περάσει αρκετά χρόνια από την αποφυλάκισή του, ωστόσο η κοινωνία δεν μπορεί εύκολα να τον αποδεχθεί. Τι κι αν εκείνος, όπως λέει ο πατήρ Γεώργιος, βαδίζει πλέον στο δρόμο του Θεού και ασχολείται με τη δημιουργία αγιογραφιών! «Σήμερα πια ο ανιψιός μου πιστεύει και βαδίζει στον δρόμο του Θεού. Διαβάζει το Ευαγγέλιο, εκκλησιάζεται συχνά και τα δύο τελευταία χρόνια ασχολείται με τις αγιογραφίες. Μάλιστα, έχω δει κάποιες και μου αρέσανε. Ζωγραφίζει ωραία ο ανιψιός μου, έχει ταλέντο» λέει ο θείος του Κυριάκου Παπαχρόνη, ενώ ερωτηθείς για τον τρόπο με τον οποίο εξασφαλίζει τα προς το ζην απαντά: «Πουλάει κάποιες αγιογραφίες, αλλά φυσικά του στέλνουμε χρήματα εγώ και η μητέρα του. Η κοινωνική του επανένταξη είναι πολύ δύσκολη, δεν τον παίρνουν εύκολα για δουλειά. Γενικότερα είναι δύσκολο και να δουλέψει αλλά και να δημιουργήσει οικογένεια». Στην ερώτηση αν πιστεύει στην ειλικρινή μεταμέλεια του ανιψιού του, καθώς και αν τον έχει συγχωρήσει για τις εγκληματικές του πράξεις ο πατήρ Γεώργιος λέει: «Πιστεύω ότι ο Κυριάκος έχει μετανιώσει για όλα αυτά που έκανε. Εγώ τον έχω συγχωρήσει γιατί είναι δικός μου άνθρωπος, αλλά πιστεύω επίσης ότι δεν έχει καμωμένα όλα όσα του καταλόγισαν».

Η τελευταία φορά που ο πατήρ Γεώργιος συνάντησε τον ανιψιό του ήταν τον περασμένο Μάιο, ενώ όπως λέει τώρα τον περιμένει στην Καβάλα το Πάσχα. Εκεί θα βρίσκεται και η μητέρα του, η Εριφύλλη Νικολακάκη, η οποία διαμένει στην Ξάνθη. Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Παπαχρόνης δεν μπορεί να μεταβεί στην Ξάνθη, τη Δράμα και τη Θεσσαλονίκη, δηλαδή στους τόπους όπου διέπραξε τις εγκληματικές του πράξεις.

Ο Κυριάκος Παπαχρόνης δίνει το παρών σε αστυνομικό τμήμα της Λάρισας δύο φορές τον μήνα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, κατά τις επισκέψεις του είναι ιδιαίτερα ευγενικός και μειλίχιος, ενώ πολλές φορές κερνάει καφέδες, γλυκά αλλά και λουλούδια τους αστυνομικούς.

Espressonews.gr

2 σχόλια:

  1. μηπωσ δεν επρεπε να ζει ο κυριακοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξερει καποιοσ οτι οταν σκοτωσε τη μαθητρια στη θεσ/νικη σε 2 χρονια πεθαναν απο τον καημοτους ο μπαμπας η μαμα η γιαγια και ο παπους της κοπελας

    ΑπάντησηΔιαγραφή