"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Eλλάδα: Η Μεσόγειος "κάθεται σε μια μεταναστευτική βόμβα"


Eλλάδα: Η Μεσόγειος "κάθεται σε μια μεταναστευτική βόμβα", δηλώνει ο Γ. Κουμουτσάκος σε συνέντευξη στον "Τύπο της Κυριακής"
  1. Tην εκτίμηση ότι πως η Μεσόγειος «κάθεται σε μια μεταναστευτική ωρολογιακή βόμβα», λόγω των εξελίξεων στη Βόρειο Αφρική διατυπώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Τύπο της Κυριακής" ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.
  2.     Τονίζει ότι η χώρα πρέπει να προετοιμαστεί για διπλό ταυτόχρονο μεταναστευτικό μέτωπο από νότο και ανατολικά, αξιοποιώντας την FRONTEX, ενισχύοντας τις σχέσεις με τους ευρωπαίους εταίρους στο Νότο και αποφεύγοντας "να γίνει θελκτική με δικές της αποφάσεις".
  3.     Υπογραμμίζει ότι καλώς η Ελλάδα συμμετέχει στις αποφάσεις για τη Λιβύη γιατί «αποχή ή αδράνεια θα ισοδυναμούσε με εκχώρηση του ρόλου της στην Ανατολική Μεσόγειο στην Τουρκία».
  4.     Με αφορμή, εξάλλου, τις τουρκικές θέσεις για το Καστελόριζο, επισημαίνει ότι ο καθορισμός Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης είναι «καθοριστικής σημασίας διπλωματικό χαρτί στα χέρια της Ελλάδας».

1 σχόλιο: