"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

«Εγώ θα ρίξω την κυβέρνηση»Θα τους πολεμήσω»είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης

Μέσα στο 2011 βλέπει εκλογές ο Γιώργος Καρατζαφέρης

«Πιστεύω ότι δικαιούμαι να προσπαθήσω να γίνω πρωθυπουργός» ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο κ. Καρατζαφέρης επεσήμανε ότι για να συμβεί αυτό δεν είναι απαραίτητο να ενωθεί η κεντροδεξιά και πρόσθεσε ότι οι εκλογές ενδέχεται να γίνουν μέσα στη χρονιά. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι αυτή την αίσθηση του έδωσε ο πρωθυπουργός κατά τη πρόσφατη συνάντηση τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επιτέθηκε στην κυβέρνηση χαρακτηρίζοντας την «αναιμική» και «ανεπαρκή» και δήλωσε ότι τους έδωσε μια ευκαιρία με τη ψήφιση του μνημονίου, ωστόσο πλέον εργάζεται να ρίξει τη κυβέρνηση.

«Είμαι ανοιχτός άνθρωπος και ψάχνω το διάλογο. Στη ΝΔ δεν βρίσκω άνθρωπο για να μιλήσω. Βλέπω φοβισμένους ανθρώπους. Αν φύγει από φοβικά σύνδρομα ο κ. Σαμαράς ξέρει το τηλέφωνο και τη διεύθυνση μου. Εγώ θέλω να ρίξω τη κυβέρνηση. Θα τους πολεμήσω» είπε απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα σενάρια συνεργασιών με τη ΝΔ.

Ο κ. Καρατζαφέρης επιτέθηκε και στη Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζοντας «τύποις αρχηγό» τον Αντώνη Σαμαρά και «επί της ουσίας» τον συνεργάτη του Φαήλο Κρανιδιώτη. Όπως υποστήριξε αυτό λένε βουλευτές οι οποίοι απορούν ποιος είναι ο κ. Κρανιδιώτης που διευθύνει το κόμμα, καθώς δεν τον έχουν δει ποτέ. 

.newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου