"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Η µπάλα έκαψε τη χήρα του Αρκάν


Η Τσέτσα, χήρα του Αρκάν,  είναι από τις πιο δηµοφιλείς  τραγουδίστριες στη Σερβία
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ µε τη ∆ικαιοσύνη πρόκειται ναβρεθεί η Σβετλάνα Ραζνάτοβιτς, η χήρα του εγκληµατία πολέµου Αρκάν καιµία απότις πιο γνωστές λαϊκές τραγουδίστριες της Σερβίας. Σύµφωνα µε του σέρβους εισαγγελείς, η Σβετλάνα, γνωστή ως Τσέτσα, κατηγορείται για υπεξαίρεση4,5 εκατ.ευρώ από τηνπώληση δέκα παικτών την περίοδο Αυγούστου 2000 -Μαΐου 2003 ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής οµάδας Οµπιλιτς.

Εκτός από την Τσέτσα κατηγορούνται επίσης η αδελφή της και δύο παράγοντες της οµάδας, την οποία η διάσηµη τραγουδίστρια κληρονόµησε από τον άνδρα της – το πραγµατικό του όνοµα ήταν Ζέλικο Ραζνάτοβιτς– όταν σκοτώθηκε το 2000. Επιπλέον, η Τσέτσα κατηγορείται για παράνοµη οπλοκατοχή. Αν κριθεί ένοχηαντιµετωπίζει ποινή φυλάκισηςέως 12 ετών.

Οταν ο άνδρας τηςπέθανε, η Τσέτσα ήταν 27 ετών κι έπρεπενα µεγαλώσει τα δύο µικρά παιδιά τους. Η µελό ιστορία µεπρωταγωνίστρια εκείνη να τρέχει στο ξενοδοχείο µόνοκαι µόνο για νατον κρατήσει νεκρό στην αγκαλιά της υπήρξε για αρκετούς µήνες µετά η αγαπηµένη των µέσων ενηµέρωσης. Αν και η Τσέτσα αρνείται κατηγορηµατικά ότι ο άνδρας τηςήταν γκάνγκστερ και εγκληµατίας πολέµου, ο Αρκάν είχε πολλάκις καταδικαστεί για ληστείες στη Σουηδία, την Ολλανδία καιτο Βέλγιο, ήταν γνωστός για τις θεαµατικές αποδράσεις του και ενίοτε έκανε εκτελέσεις για λογαριασµό τωνµυστικών υπηρεσιών της Γιουγκοσλαβίας τη δεκαετία του ‘80.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου