"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ένα γουρούνι μαζί με σκύλο αναστάτωσαν το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης και καθυστέρησαν και δυο πτήσεις, της Κυριακής.



Ένα γουρούνι μαζί με σκύλο αναστάτωσαν το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης και καθυστέρησαν και δυο πτήσεις, της Κυριακής.

Το γουρούνι ξέφυγε από γειτονικό αγρόκτημα, μαζί με ένα σκύλο μπήκαν στο διάδρομο προσγείωσης και έγιναν, η αιτία ένα αεροσκάφος που ετοιμαζόταν για προσγείωση να κάνει βόλτες πάνω από τη Μυτιλήνη ενώ καθυστέρησε ένα δεύτερο αεροσκάφος ν’ απογειωθεί.

Το περιστατικό έθεσε σε συναγερμό το προσωπικό πολιτικής αεροπορίας που κυνηγούσαν με τρία αυτοκίνητα, επί δυο ώρες (!) τα ζώα για να τα απομακρύνουν.
Από τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής μέχρι τις 5 το απόγευμα κράτησε η καταδίωξη του γουρουνιού και του σκύλου στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, που μπήκαν στο χώρο του αεροδρομίου – άγνωστο από πού.
Η πρώτη πτήση που αναμενόταν στο αεροδρόμιο ήταν αυτή της Ολυμπιακής από Αθήνα η οποία έφθασε γύρω στις 4 παρά τέταρτο.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή παρότι είχαν γίνει αντιληπτά τα ζώα μέσα στο χώρο του αεροδρομίου δεν τα είχε δει κανείς μέσα στο διάδρομο.

Τα αυτοκίνητα ασφαλείας τα αναζητούσαν, χωρίς να εντοπίσουν κάτι και έτσι η προσγείωση έγινε κανονικά.
Μια ώρα αργότερα όμως, όταν στις 5 παρά 10 αναμενόταν να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο η απογευματινή πτήση της Aegean από Θεσσαλονίκη, το γουρούνι βγήκε από το σημείο όπου είχε κρυφτεί και έχοντας στο πλευρό του πάντα το σκύλο άρχισαν βολτάρουν πάνω στο διάδρομο.
Τρία αυτοκίνητα ασφαλείας της ΥΠΑ κυνηγούσαν τα δυο ζώα χωρίς να μπορούν να τα ακινητοποιήσουν ενώ το αεροσκάφος από Θεσσαλονίκη που είχε φθάσει πάνω από το αεροδρόμιο αναγκάστηκε να κάνει κύκλους στο πάνω από το αεροδρόμιο για 10 λεπτά περίπου μέχρι να καταφέρει το προσωπικό του αεροδρομίου να σταματήσει την «τρελή πορεία» του γουρουνιού.
Καθυστέρησε μάλιστα για 20 λεπτά και η αναχώρηση του αεροσκάφος της Ολυμπιακής που είχε προσγειωθεί νωρίτερα, με προορισμό την Αθήνα.
Τελικά τα τρία αυτοκίνητα περικύκλωσαν το ζώο το οποίο κατατρομαγμένο όπως ήταν είχε χάσει τον προσανατολισμό του και έκανε μια τρελή πορεία με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από τις ρόδες ενός αυτοκινήτου ασφαλείας.

Οι άνθρωποι της ΥΠΑ το μετέφεραν έξω από το διάδρομο ενώ ο σκύλος βρισκόταν πάντα μαζί του.

Το προσωπικό του αεροδρομίου κατάφερε να εντοπίσει και τον ιδιοκτήτη των ζώων ο οποίος ειδοποιήθηκε να τα παραλάβει.

Όπως φέρεται ο ίδιος να είπε το γουρούνι και ο σκύλος ήταν «αχώριστοι φίλοι» γι’ αυτό και πηγαίνουν πάντα μαζί.
Τέτοια περιστατικά έχουν καταγραφεί κατά καιρούς ακόμη και σε μεγάλα Ευρωπαϊκά αεροδρόμια και όσο αστεία και αν ακούγονται μπορούν να γίνουν αιτία σοβαρού ατυχήματος.
«Είναι κάτι που βέβαια δεν συμβαίνει συχνά, μπορεί όμως πάντα να συμβεί γιατί το ζώο δεν μπορείς να το ελέγξεις.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Μακάρι να μην είχε τραυματιστεί το ζώο όμως όταν έχεις αεροπλάνο στον αέρα, δεν υπάρχει το χρονικό περιθώριο και επειδή και ζώο βέβαια όπως είναι λογικό είναι τρομαγμένο, πάντα μπορεί να συμβεί ατύχημα» δήλωσε ο αερολιμενάρχης Μυτιλήνης κ. Γιώργος Χρυστίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου