"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Εκκλήσεις για αίμα και αιμοπετάλια. Κάποιοι συνάνθρωποί μας χρειάζονται βοήθεια.


Έκκληση για Αιμοπετάλια (Α+)

Η κόρη του κ. Καναβάκη Νίκου νοσηλεύεται στο 424 ΓΣΝΕ. Πάσχει από οξεία λευχαιμία και χρειάζεται επειγόντως Αιμοπετάλια Α+.

Όποιος μπορεί να δώσει αιμοπετάλια ας επισκεφτεί το ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας (2310993399, 993405) και να δηλώσει το όνομα Καναβάκη Δέσποινα.

από HELP


Έκκληση για Αίμα


Ο Μιχάλης Κυριαζίδης, μετά από τροχαίο ατύχημα, νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης (2313312811) και έχει απόλυτη ανάγκη από αίμα, καθώς πρόκειται να υποβληθεί σε αρκετές σοβαρές επεμβάσεις.

Καλούμαστε όλοι να τον βοηθήσουμε να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

από HELP

Έκκληση για Αίμα (B-)
Η Πάσχου Μαρία νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας (Γαστρεντερολογική Κλινική) με εσωτερική αιμορραγία μετά από εισαγωγή stend στο χοληδόχο σωλήνα.

Χρειάζεται συνεχώς αίμα πλην όμως η ομάδα αίματος είναι λίγο σπάνια (Β-) και δεν βρίσκεται εύκολα.

από HELP

koukfamily

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου