"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Αναπόφευκτη η ελεγχόμενη πτώχευση, επιμένει η Παπαρήγα

Αναπόφευκτη η ελεγχόμενη πτώχευση, επιμένει η Παπαρήγα
«Η ελεγχόμενη πτώχευση είναι αναπόφευκτη, αυτό όμως που πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι εργαζόμενοι είναι ότι πρέπει, όσο γίνεται πιο γρήγορα ν' ανατρέψουν αυτή την πολιτική, ανατρέποντας τους συσχετισμούς δύναμης για να μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους τις υποθέσεις τους» σημείωσε η Αλέκα Παπαρήγα, εξερχόμενη από το Αιγινήτειο Νοσοκομείο που επισκέφθηκε νωρίτερα.
Εάν δεν υπάρξει κινητοποίηση από τους εργαζόμενους, «η ελεγχόμενη πτώχευση θα ωφελήσει το μεγαλύτερο μέρος των επιχειρηματιών και θα δημιουργήσει δεκάδες μνημόνια, κάθε μήνα για το λαό» όπως είπε.
Για το φλέγον θέμα της λειτουργίας του Αιγηνίτειου, η κ.Παπαρήγα κάλεσε τους Αννα Διαμαντοπούλου και Ανδρέα Λοβέρδο «να αφήσουν τα νομικά τερτίπια και να εκταμιεύσουν άμεσα τα χρήματα που χρωστάνε στους εργαζόμενους του νοσοκομείου».
«Το Αιγινήτειο και το Αρεταίειο, τα πάνε για συρρίκνωση που θα έχει τρομακτικές συνέπειες στην παροχή υπηρεσιών και στην επιστημονική έρευνα, γιατί είναι πανεπιστημιακά νοσοκομεία. Πρόκειται για ένα ζήτημα κρίσιμης σημασίας γιατί είναι εξειδικευμένα νοσοκομεία και δεν φτάνει, ούτε πρέπει να παλέψουν μόνο οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου