"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

“Λουκέτο” στα ιατρεία του ΙΚΑ και τη νέα εβδομάδα…


 
Ταλαιπωρίας συνέχεια για τους ασφαλισμένους όλης της χώρας, καθώς οι γιατροί του ΙΚΑ αποφάσισαν να συνεχίσουν και την ερχόμενη εβδομάδα τις κινητοποιήσεις τους. Έτσι, εκατοντάδες χιλιάδες ραντεβού πολιτών, είτε για εξετάσεις είτε για συνταγογράφηση, βρίσκονται ουσιαστικά και πάλι στον αέρα, όπως συνέβη και τις τέσσερις πρώτες εργάσιμες ημέρες του έτους.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με απόφαση που έλαβε η Ομοσπονδία των Γιατρών του ΙΚΑ (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ), το ιατρικό προσωπικό του Ιδρύματος θα πραγματοποιεί επαναλαμβανόμενες πανελλαδικές 24ώρες απεργίες από τις 9 έως τις 13 Ιανουαρίου.

Σημειωτέον ότι το ΙΚΑ αποτελεί ουσιαστικά τη βασική «δεξαμενή» η οποία τροφοδοτεί με γιατρούς τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) ώστε ο Οργανισμός να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες των 9,5 εκατομμυρίων ασφαλισμένων της χώρας που υπάγονται πλέον σε αυτόν.

Οι μόνιμοι γιατροί του ΙΚΑ είναι 6.000, ενώ, σύμφωνα με στελέχη του ΕΟΠΥΥ, η διαδικασία της σύναψης συμβάσεων του ασφαλιστικού φορέα με ιδιώτες γιατρούς βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί ως το τέλος του μήνα. Μέχρι στιγμής έχουν υπογραφεί περίπου 5.000 συμβάσεις.

Οι γιατροί του ΙΚΑ με ανακοίνωσή τους ζητούν την αναστολή λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ, «μέχρι να δημιουργηθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις μέσα από σοβαρότητα σχεδιασμού και κανόνων λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ, μετά από προηγούμενη κοινωνική διαβούλευση και τροποποίηση του ενιαίου κανονισμού παροχών, που ευτελίζει τον γιατρό και επιβαρύνει σημαντικά κάθε ασφαλισμένο».


protothema.

2 σχόλια:

  1. ΑΔΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ,ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ;
    ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή