"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Το 2012 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ…

aganaktismenoi-syntagma7Η μόνη ρεαλιστική ευχή την οποία μπορεί να διατυπώσει κανείς για το νέον έτος, είναι, το 2012 να ξεσηκωθούν οι λαοί στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, που δεινοπαθούν όπως εμείς, και να σπάσουν τα δεσμά της ευρωζώνης και της απατηλής ευρωπαϊκής ενώσεως. Να διαλυθεί ο γαλλογερμανικός άξονας, και το Δ’ Ράιχ να ταφεί στα ερείπια της καγκελλαρίας του, όπως είχε γίνει με το Γ’ το 1945. Να ευχηθούμε να επανακτήσει η Ελλάς την εθνικήν ανεξαρτησίαν της, να επιστρέψει στην δραχμή, να ξαναχτίσουμε από τα μνημονιακά ερείπια την οικονομία μας. Και για ένα τέτοιο έργο, είναι ανάγκη να παραμερισθεί καθ’ οιονδήποτε  τρόπο, ο φαύλος πολιτικός κόσμος, και να αναλάβουν άνθρωποι πατριώτες και αδιάφθοροι.
Να φύγει η «Παπαδημοκρατία». Μαύρη πρωτοχρονιά φέτος για εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, μισθωτούς, για το 95% του Ελληνικού Λαού. Αυτό το κράτος οπερέτα, πρέπει να εκλείψει, και οι παρανοϊκοί φόροι, τους οποίους ενεπνεύσθησαν, στις Βρυξέλλες και εδώ, διεστραμμένοι εγκέφαλοι, να καταργηθούν.
Να ευχηθούμε, οι υπαίτιοι της εθνικής μας συμφοράς, να βρεθούν στο Γουδί… Λύσις στο πρόβλημά μας, δεν είναι – όπως διατυμπανίζεται – οι Εκλογές που θα φέρουν μια κυβέρνηση, η οποία όμως θα εφαρμόσει την ίδια πολιτική εξάρτησης από το Ράιχ της Μέρκελ. Λύσις είναι, η αποχώρησίς μας από την μνημονιακή συμμορία. Οι παγκοσμιοποιημένοι δικτάτορες  διαφημίζουν ηλεκτρονικές κάρτες, με τις οποίες θα φακελλώνουν όλους τους υποδούλους πολίτες, και μόνον μ’ αυτές θα μπορούν να δουλεύουν στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Είναι οι χαλκάδες με τους οποίους θα αλυσοδένουν τους σκλάβους της εποχής μας. Το ίδιο λένε θα ισχύει και εδώ. Καύτερα η Παπαδημοκρατία να ξεχάσει αυτά τα τερτίπια. Αγανακτισμένοι οι πολίτες, ακούνε από τα κανάλια τους πολιτικούς μας, να δηλώνουν με πάσα σοβαρότητα το «τι πρέπει να γίνει».
Οι μεν δηλώνουν με υποκριτικόν περίλυπον ύφος για τα «αναγκαία» μέτρα, και οι άλλοι, να προσπαθούν να μας πείσουν, ότι τα μέτρα είναι μεν «αναγκαία», αλλά δεν τα… εφήρμοσαν σωστά οι κυβερνώντες. Και οι μεν και οι δε, είναι μίσθαρνα όργανα των ξένων κατακτητών, και υποκρίνονται ότι τους έπιασε ο πόνος για τον δεινοπαθούντα λαόν. Με περισπούδαστον ύφος, «κύριοι» και «κυρίες» της πολιτικής μας ζωής, με φαρδειά χαμόγελα, «εξηγούν» την «θέση μας στην Ευρώπη».
Οι φραστικές πομφόλυγες του κ. Βενιζέλου, ανακατεύουν αριθμούς και ρητορικά σχήματα, μαζί με μια δόση «ρεαλιστικής απεικόνισης των πραγμάτων», που θυμίζει γελοιογραφία της Παξινού σε… αρχαία τραγωδία! Κι ο Παπαδήμος, αυτή η… «Τζοκόντα» της εποχής μας, με το ανεπαίσθητον αινιγματικό χαμόγελο, παρακολουθεί απαθής την κατεδάφισιν των πάντων.
Υπάρχει όμως, μια εξήγησις για την ανάλγητον συμπεριφοράν του πολιτικού μας κόσμου. Το μυστικόν κρύβεται στο «Πόθεν έσχες» των «τριακοσίων», δηλαδή των περισσοτέρων.
Στοιχεία αδιαφάνειας και συγκάλυψης δείχνουν οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» των 300 βουλευτών και των 22 ευρωβουλευτών για το 2009.

Οι ορκωτοί λογιστές ανακάλυψαν – γράφει η «Ελευθεροτυπία» - σε 11 βουλευτές, εκροές, ύψους 100 – 400 χιλιάδων ευρώ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των, χωρίς να διαφαίνονται η διαδρομή και η κατάληξή τους. Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό, ενώ ορισμένοι που… «πονούν» για την δοκιμασία των πολιτών, διατηρούν και πολυτελή σκάφη, στο κατάστρωμα των οποίων, πίνοντας σαμπάνια, μελετούν τα «αναγκαία μέτρα»…
Οι πιο προβεβλημένοι πολιτικοί μας από τα ελεγχόμενα  κανάλια, κολυμπούν σε πακτωλόν χρημάτων, έχουν εξασφαλισθεί μέχρι… τετάρτης γενεάς, και ουδόλως θίγονται από τα χαράτσια, τα οποία αφορούν μόνον τους δυστυχείς υπηκόους αυτής της μπανανίας, της αποικίας του Γερμανικού Ράιχ.
Ρίξτε μια ματιά στο «πόθεν έσχες» που σίγουρα θα γίνει «μπεστ σέλερ».

Και τι δεν θα δείτε μέσα… Ενδεικτικά μόνον να δώσουμε μερικές «πινελιές» από τα «πενιχρά εισοδήματα» των «εθνοσωτήρων»: Παπανδρέου, Σαμαράς, Μπακογιάννη, Βενιζέλος, Πάγκαλος κλπ. Άπαντες με καταθέσεις, οικόπεδα, αγροτεμάχια, διαμερίσματα, εκτάσεις, μετοχές, αποζημιώσεις, χώρια τι διαθέτουν τα άλλα μέλη των οικογενειών τους.
Δεν φθάνει η σελίδα της εφημερίδας για να καταγραφούν τα στοιχεία έστω και ενός προσώπου. Αξίζει να τα διαβάσετε στους αναλυτικούς πίνακες που δόθηκαν στην δημοσιότητα. Και είναι αυτοί που φροντίζουν για τα μνημόνια και τα μεσοπρόθεσμα, κατ’ εντολήν των ξένων δυνάμεων.
Τον καλόγερο Εφραίμ βρήκαν να φυλακίσουν, όταν οι μεγαλοκαρχαρίες των σκανδάλων του ΠΑΣΟΚ, γυρίζουν ασύδοτοι.
Πώς είναι λοιπόν δυνατόν, όλοι αυτοί οι Κροίσοι της Βουλής, με τις τεράστιες περιουσίες να νοιώσουν τον πόνο και την αγωνία του αγρίως δοκιμαζομένου λαού, που αδυνατεί να πληρώσει τα χαράτσια των διεστραμμένων εγκεφάλων;

Οι πολιτικοί, πέραν των τεραστίων περιουσιών – πλείστοι των οποίων τις απέκτησαν μετά την ανάμειξίν των στα κοινά – εξακολουθούν να εισπράττουν τις παχυλές αμοιβές των, κι έρχονται κάποιοι και ζητούν αναδρομικά.
Την παλιά καλή εποχή, και αναφερόμεθα πριν το 1967, έμπαινε κάποιος στην πολιτική με μια περιουσία και έβγαινε φτωχός. Το άκρως αντίθετον σηματοδοτήθηκε μετά την Μεταπολίτευση. Ανθρωποι που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα, ρίχνονταν στο πολιτικό στίβο και εγίνοντο πάμπλουτοι.
Κι αυτό το γεγονός βέβαια, κάτι σημαίνει. Εχω στο αρχείο μου το «πόθεν έσχες» παλαιών πολιτικών. Τα περιουσιακά των στοιχεία, είναι αστεία μπροστά σ’ εκείνα του τελευταίου σημερινού βουλευτή, εξ εκείνων μάλιστα που σπανίως εμφανίζονται στις συνεδριάσεις. Η δύναμις του πλούτου στην κομματική ζωή, ενισχύει την φαυλότητα και φράζει τον δρόμον σε αξιόλογους ανθρώπους που θα μπορούσαν πραγματικά να προσφέρουν στο σύνολον.
Το κατεστημένο των κομμάτων, έχει συμφέροντα ευνόητα, και δεν αφήνει να μπει νέο αίμα στην πολιτική ζωή του τόπου. Είναι τραγικό να συγκρίνει κανείς τις τεράστιες αποδοχές των κηφήνων της πολιτικής, με τους πενιχρότατους μισθούς (και αυτούς μαδημένους) και τις συντάξεις πείνας των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Αυτών δηλαδή, που προσφέρουν καθημερινά τεράστιες υπηρεσίες στο Εθνος και στους πολίτες.
Οι αμύντορες των μνημονίων, το Παπαδημικόν τρίγωνον συν την κυρία Μπακογιάννη, αγωνιούν να ψηφισθεί η δανειακή σύμβασις – προ των εκλογών – από νόθα Βουλή. Θέλουν να εκτελέσουν τις εντολές του Δ’ Ράιχ, προτού φθάσουμε στις κάλπες, οπότε   η νέα σύνθεσις είναι πιθανόν να μην παρέχει την δυνατότητα να λάβουν πλειοψηφία τα επονείδιστα μέτρα. Στηρίζουν λοιπόν μια ψεύτικη Βουλή, η οποία δεν αποτυπώνει τις σωστές δυνάμεις των κομμάτων.
Το Σύνταγμα παραβιάζεται, αλλά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παπούλιας, δεν ενοχλείται. Ο λαλίστατος κ. Βενιζέλος έβγαλε δραματική κορόνα από του βήματος του κοινοβουλίου. Φοβούμενος τις λαϊκές αντιδράσεις, εξέφρασε τον φόβον, ότι «θα διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός, αλλά και ο πολιτειακός…».
Τον κοινωνικόν ιστόν τον διέλυσαν το ΠΑΣΟΚ και γενικά οι πολιτικοί μας, οι οποίοι δεν εμπνέουν πλέον καμίαν εμπιστοσύνην. Οι σφυγμομετρήσεις το έδειξαν ξεκάθαρα. Αλλά και ο πολιτειακός ιστός επίσης διαλύεται, διότι έχουμε φαύλον πολιτικόν κόσμον.
Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
Ενώπιον μιας τέτοιας πρωτοφανούς πολιτικής και κοινωνικής κρίσεως, δεν είναι δυνατόν να εκφράζει γνώμην και ο τελευταίος σύλλογος, και να μην επιτρέπεται να ακούγεται η γνώμη του Στρατού.
Τα κόμματα που παρουσιάστηκαν μετά το 1974, δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες του λαού. Τον απογοήτευσαν. Τον επρόδωσαν. Την αδυναμίαν του Ελληνικού Λαού, είχεν επισημάνει πολύ εύστοχα ο εθνικός μας ποιητής Διον. Σολωμός, όταν έγραφε, ότι ο λαός αυτός, είναι «πάντοτε ευκολοπίστευτος και πάντα προδομένος». Τα κόμματα φοβήθηκαν τις Ενοπλες Δυνάμεις και τις έπληξαν με πολλούς τρόπους.
Ο ιστορικός του μέλλοντος, απηλλαγμένος από τα σημερινά πάθη, σίγουρα θα ασχοληθεί με το γεγονός, ότι το 1974, οικειοθελώς ο Στρατός παρέδωσε την εξουσία στους πολιτικούς, και θα κρίνει ακριβοδίκαια τα σφάλματα στρατιωτικών και πολιτικών.
Ομως, ο μεταπολιτευτικός πολιτικός κόσμος, εγκλημάτησε όταν μετέβαλε τους στρατιωτικούς σε δημοσίους υπαλλήλους. Δεν είναι αυτή η αποστολή των. Μέσα από την μακραίωνα Ιστορία μας, βλέπουμε ότι ο Στρατός διεδραμάτισε θετικόν και εθνικόν έργον, πέραν από τα πεδία των μαχών, και στην πολιτικήν ζωήν του τόπου. Μικρά χαρακτηριστικά παραδείγματα θα αναφέρουμε μόνον από την νεωτέραν Ιστορίαν.
 Ο Συνταγματάρχης Νικ. Ζορμπάς με την Επανάστασιν του 1909 εξυγίανε την πολιτικήν ζωήν. Ο Ιω. Μεταξάς, κορυφαίος στρατιωτικός, ήταν ο πρωθυπουργός του «ΟΧΙ». Ο Νικόλαος Πλαστήρας, αρχηγός της επαναστάσεως του 1922 έγινε πρωθυπουργός το 1950. Ο Στρατάρχης Αλέξανδρος Παπάγος, νικητής δύο πολέμων, ως πρωθυπουργός σηματοδότησε την αναγέννησιν της χώρας. Και πολλούς ακόμη θα μπορούσαμε να μνημονεύσουμε.
Ο Στρατός δεν αποφασίζει εύκολα να αναμιχθεί στην πολιτικήν. Εάν όμως η ιθύνουσα τάξις παραπαίει και δεν είναι εις θέσιν, λόγω ανικανότητος και παρακμής, να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της, φυτρώνει στην σκέψιν του Στρατού και αναπτύσσεται η ιδέα να επέμβει δυναμικά.
Ποτέ ο Στρατός  δεν απογοήτευσε τον λαόν, σε αντίθεσιν με τους πολιτικούς. Ο Στρατός βλέπει το πολιτικόν θέαμα. Η σημασία του είναι μεγάλη. Η πολιτική ασκεί αποφασιστικήν επίδρασιν επί των τυχών κάθε Εθνους. Από αυτήν εξαρτώνται το παρόν και το μέλλον του.
Οταν ο πολιτικός κόσμος έχει αίσθημα ευθύνης, χρησιμοποιεί το κριτήριον του γενικού συμφέροντος, τηρεί το μέτρον, επιδίδεται σε αποτελεσματικούς χειρισμούς, προστατεύει την ασφάλειαν του Εθνους και προωθεί την ισχύν του, ο Στρατός έχει εστραμμένην την προσοχήν του αποκλειστικώς και μόνον στα ιδικά του έργα.
Εάν όμως το πολιτικόν σύστημα σαπίζει – όπως τώρα – εάν το δημόσιο χρήμα σπαταλάται και το κύρος της εξουσίας γκρεμίζεται, ο Στρατός πρέπει να ομιλήσει και να ακουσθεί. Γι’ αυτό ιδρύθηκε ο «Σύνδεσμος Εθνικός Ενότητας», δηλαδή το Κόμμα των αποστράτων Αξιωματικών, που παραλλήλως απηχούν και την γνώμην των εν ενεργεία συναδέλφων των.
Η ψυχή των αξιωματικών δέχεται τους κραδασμούς των καθημερινών γεγονότων. Ποτέ άλλοτε η χώρα δεν βρέθηκε σε τέτοιο πολιτικό κατάντημα, και ποτέ άλλοτε το Εθνος δεν διέτρεξε τόσον υπούλους κινδύνους.
Η Ελλάς βυθίζεται στην εξαθλίωσιν και στην διάλυσιν των πάντων. Οι πολιτικοί ευθύνονται – πέραν όλων των άλλων – και για το ότι μας μετέτρεψαν σε τριτοκοσμική χώρα, με τους αλλοδαπούς που κατέστησαν πληγή  για τους Ελληνες πολίτες. Γι’ αυτό, ο Στρατός ανησυχεί.
Οι πολιτικοί δεν στέκονται στο ύψος που αρμόζει σε δημόσιους άντρες. Είναι ανίκανοι να χαράξουν εθνικήν πολιτικήν, και δεν είναι εις θέσιν να ανορθώσουν την οικονομίαν με το εθνικόν μας νόμισμα.
Αρνήθηκαν την ρωσική βοήθεια και παρεδόθησαν στο Δ’ Ράιχ της Μέρκελ. Καταστρατηγούν το Σύνταγμα, και αποφεύγουν την λαϊκήν ετυμηγορίαν, διότι αυτό τους διέταξαν οι ξένες πάτρωνες.
Δεν έχουν ούτε την δύναμιν, ούτε την θέλησιν να σπάσουν τα δεσμά δουλείας της ευρωζώνης και να διαπραγματευτούν σε οικονομική συνεργασία με χώρες εκτός του νεοναζιστικού Αξονος Μέρκελ – Σαρκοζί. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει συνειδητοποιήσει
τις ευθύνες του για τον άνομον βίον και την πολιτείαν του.
Και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με άκρατη αλαζονεία, εδήλωσε στην Βουλή, ότι το ΠΑΣΟΚ έχει την δεδηλωμένη! Αυτό σημαίνει, ότι ο Βενιζέλος προειδοποίησε τα κόμματα της συγκυβέρνησης, ότι εάν φέρουν δυσκολίες, το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει εκ νέου μόνο του την εξουσία! Παραγνωρίζει ο κ. Βενιζέλος ότι το ΠΑΣΟΚ έχει καταστεί πλέον κόμμα μειοψηφίας, και δεν κατέχει ούτε την δευτέρα θέσιν.

Ο κ. Καρατζαφέρης του απήντησε, ότι κάτι τέτοιο θα αποτελούσε «ακραίο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα». Μόνο που Νέα Δημοκρατία και ΛΑ.Ο.Σ. ευνόησαν αυτό το πασοκικό κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, αφού ουσιαστικά η κυβέρνησις Παπαδήμου είναι πασοκική κυβέρνησις με δύο δεκανίκια, της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ.
Τα κόμματα αγωνιούν γι’ αυτό που διετύπωσε ανοιχτά ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δασκαλόπουλος: Μην τυχόν και οι εκλογές ματαιώσουν την επονείδιστη δανειακή σύμβαση και δεν ληφθούν εγκαίρως οι απάνθρωπες μεταρρυθμίσεις που επιτάσσουν οι ξένοι κατακτητές.
Μπροστά σ’ αυτό το εθνικό κατάντημα, ο Στρατός δεν μπορεί να σωπαίνει, ούτε να παραμένει αδιάφορος. Θ’ ακουστεί η φωνή του «Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας».
Το 2012 θα είναι έτος λαϊκών επαναστάσεων σε πολλές δοκιμαζόμενες χώρες.

Βιώνουμε νέα ναζιστική Κατοχή. Το σάλπισμα της Εθνικής Αντιστάσεως θα αφυπνίσει συνειδήσεις. Ποτέ άλλοτε ανατολή νέου έτους δεν ήταν τόσο σκοτεινή.
Δεν είναι δυνατόν να παραμείνουμε αδρανείς στις ορέξεις της αμαρτωλής Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Ο Λαός εναποθέτει τις προσδοκίες του, στον Στρατόν. Είναι ο μόνος άφθαρτος φορέας. Θα σταθούν πλάι του, όσοι πιστεύουν ότι ο άνθρωπος  δεν είναι μόνο πηλός, ούτε η ζωή πορεία δούλων με το βήμα της χήνας.

Όσοι διατηρούν ακόμη την ατομικήν και την ομαδικήν αξιοπρέπειαν. Η επίγνωση των δυσχερειών δεν λείπει. Αλλά το «ΟΧΙ» προς τους μνημονιακούς δυνάστες, αναβλύζει από τα στήθη των αγανακτισμένων Ελλήνων.
Αυτό το «Οχι» που φοβούνται να ψελλίσουν οι ευρωλάγνοι πολιτικοί. Νομίζουν, ότι τα πάντα μπορούν να χωρέσουν σε μια ευρωπαϊκή μνημονιακή σαπουνόφουσκα και σε μια κυβερνητική απάτη.
Η προδομένη νεότητα, κοχλάζει. Η αέναη φλόγα της εθνικής συνειδήσεως, θα καθαρίσει γρήγορα το έδαφος της πατρίδος μας από τον ρύπο των προσκυνημένων και των δολιοφθορέων της κυρίαρχης θέλησης του Ελληνικού Λαού.
Στην μακρά λιτανεία των αγωνιστών του «Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας» - του Στρατού – θα πορευθούν όσοι πιστεύουν στην Ελλάδα. Διότι η τιμή της Ελλάδας είναι συνυφασμένη με την προσωπική τιμή των πολιτών της. Θα το δουν οι Ευρωπαίοι εχθροί μας, που αμφιβάλουν γι’ αυτό. Αν είχαν ντροπή θα κοκκίνιζαν. Αν είχαν γενναιότητα, θα μας έσφιγγαν το χέρι…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

3 σχόλια:

  1. βλεπω οτι μπορω και αναρτω σχολια ξανα στο μπλογκ σου.
    ποιος να αναλαβει την πατριδα;;
    ποιος εμεινε αδιαφθορος ;;;
    μιζες εδω μιζες εκει , μιζες παντου .
    αυτη η διαφθορα εχει φρεναρει τα παντα.το εχω ζησει και ξερω.το κηφηναριο , δεν αφηνει να αναπτυχθει τιποτε.
    ειμαστε σαν το σαπιο δασος που δεν μπορει να αναπτυχθει , αλλα μπορει να αναγεννηθει.
    μονο αν καει θα αναγεννηθει .
    κατι σαν τον μυθικο ΦΟΙΝΙΚΑ .
    μονο η φωτια θα αναγεννησει τα παντα.
    και η φωτια αυτη θα ειναι ο πολεμος που θα ξεσπασει σε λιγο.
    ο αναποφευχτος πολεμος.
    το αναγκαιο κακο-καλο(οπως λςμς κοκα κολα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ!
    ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ.
    ΔΟΥΛΕΙΑ,,,,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ,,,,,
    ΖΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή