"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Oι φωτογραφίες που συγκλόνισαν τον κόσμο

Οι φωτογραφίες που συγκλόνισαν τον κόσμοΟι φωτογραφίες που συγκλόνισαν τον κόσμοΟι φωτογραφίες που συγκλόνισαν τον κόσμοΟι φωτογραφίες που συγκλόνισαν τον κόσμοΟι φωτογραφίες που συγκλόνισαν τον κόσμοΟι φωτογραφίες που συγκλόνισαν τον κόσμοΟι φωτογραφίες που συγκλόνισαν τον κόσμο


Στιγμιότυπα που συγκλόνισαν τον κόσμο και δείχνουν με τον πλέον έντονο τρόπο τη φρικιαστική εικόνα της τρομοκρατίας βρίσκονται το Σάββατο σε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης - εντυπα και ηλεκτρονικά.

Ένας πατέρας που προηγουμένως είχε κρύψει τον τρίχρονο γιο του στο ψυγείο του εβραϊκού σουπερμάρκετ προκειμένου να τον σώσει, άλλοι όμηροι με τον τρόμο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους, να τρέχουν αλαφιασμένοι, χωρίς να μπορέσουν ακόμα να συνειδητοποιήσουν ότι σώθηκαν.  


Ο πατέρας με το τρίχρονο παιδί του

Περίπου 40 χιλιόμετρα μακριά, στη Βενσέν στο Παρίσι, ένας πατέρας, ο Ιλάν και ο τρίχρονος γιος του που βρίσκονταν στο εβραϊκό σουπερμάρκετ, κρύφτηκαν στο ψυγείο, όταν ο 32χρονος Αμεντί Κουλιμπαλί εισέβαλε οπλισμένος.

Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο πηγές κοντά στην έρευνα, άλλα τρία άτομα πιστεύεται ότι ήταν μαζί τους.

Ο Ιλάν έβγαλε το σακάκι του και τύλιξε τον γιο του, για να τον προστατεύσει από το κρύο. Κρυμμένοι στο ψυγείο, εκείνοι και άλλοι όμηροι περίμεναν για περίπου πέντε ώρες.

Η μητέρα του Ιλάν κατάλαβε ότι ο γιος και ο εγγονός της είχαν κρυφτεί και αντί να προσπαθεί να επικοινωνήσει έδωσε στην αστυνομία το νούμερό του. Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν την πληροφορία για να εντοπίσουν τη θέση του άνδρα, του γιου του και των άλλων ομήρων.

Αυτή η γνώση πιθανώς συνέβαλε, σύμφωνα με την εισαγγελία του Παρισιού, στην επιβίωσή τους.

Όσο για τους τέσσερις νεκρούς ομήρους στο σουπερμάρκετ, η εισαγγελία δήλωσε ότι αυτοί δεν πέθαναν τη στιγμή της εφόδου των δυνάμεων ασφαλείας, αλλά πιθανότατα στην αρχή της ομηρίας.

Και ο Αμεντί Κουλιμπαλί σκοτώθηκε στη διάρκεια της επέμβασης των δυνάμεων ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα στο τυπογραφείο και το σουπερμάρκετ.
tanea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου