"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ Τζιχαντιστές ρίχνουν ομοφυλόφιλους στο κενό, σταυρώνουν άνδρες και λιθοβολούν γυναίκες

Σε νέες φρικιαστικές εκτελέσεις προχώρησαν οι τζιχαντιστές του Isis, ρίχνοντας δύο ομοφυλόφιλους από την ταράτσα μιας πολυκατοικίας στο κενό, σταυρώνοντας δύο ακόμη άτομα μπροστά σε πλήθος που επευφημούσε και λιθοβολώντας μία γυναίκα μέχρι θανάτου.

Τζιχαντιστές ρίχνουν ομοφυλόφιλους στο κενό, σταυρώνουν άνδρες και λιθοβολούν γυναίκες
Οι άνδρες ρίχτηκαν από την στέγη μιας πολυκατοικίας ως βάναυση τιμωρία επειδή ήταν ομοφυλόφιλοι. Οι κατηγορίες σε βάρος τους ανακοινώθηκαν από έναν μασκοφόρο μαχητή του Ισλαμικού Κράτους, χρησιμοποιώντας ένα μικρό φορητό ραδιόφωνο. Διαβάζοντας από μια λίστα, δηλώνει πως οι άνδρες είναι ένοχοι για συμμετοχή σε ομοφυλοφιλικές δραστηριότητες και πρέπει να τιμωρηθούν με θάνατο, σύμφωνα με την ριζοσπαστική ερμηνεία του νόμου της Σαρίας.

Στο έδαφος υπάρχουν άλλοι δύο άνδρες που κατηγορούνται για ληστεία και οι οποίοι είναι κρεμασμένοι σε αυτοσχέδιους μεταλλικούς σταυρούς. Είναι δεμένοι με κίτρινες και πράσινες κορδέλες γύρω από τους καρπούς τους στο πίσω μέρος ενός άσπρου φορτηγού σε μια δημόσια εκτέλεση στην ιρακινή πόλη της Μοσούλης.

Δύο μασκοφόροι μαχητές ντυμένοι με στρατιωτικές χακί στολές φωτογραφίζονται να στέκονται πίσω από τους δύο σταυρωμένους άνδρες, προτού τους πυροβολήσουν εν ψυχρώ. Τα ακίνητα σώματά τους παραμένουν δεμένα στους μεταλλικούς σταυρούς προς τέρψη του κοινού.

Πηγή φωτό: Daily Mail
Πηγή φωτό: Daily Mail
Δεν είναι η πρώτη φορά που το ισλαμικό Κράτος δίνει στη δημοσιότητα αποδεικτικά στοιχεία φρικιαστικών εκτελέσεων ομοφυλοφίλων στο Ιράκ. Τον Δεκέμβριο του 2014, οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν έναν άνδρα, με την κατηγορία της ομοφυλοφιλίας, να πέφτει στο κενό από μία ταράτσα από 8 μαχητές του Isis.
Πηγή φωτό: Daily Mail
Πηγή φωτό: Daily Mail

Σε άλλες δύο φωτογραφίες, ο Αμπού Ομάρ αλ-Ανσάρι, ένας ηλικιωμένος γενειοφόρος μαχητής φαίνεται να διαβάζει τα εγκλήματα μιας γυναίκας, που κατηγορείται για μοιχεία. Η γυναίκα είναι ντυμένη με μαύρη ολόσωμη μπούρκα.

Στις φωτογραφίες εικονίζεται η γυναίκα να λιθοβολείται μέχρι θανάτου από μια ορδή μαχητών του ισλαμικού κράτους, που εκσφενδονίζουν μεγάλες πέτρες. Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου