"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

«Χτενίζουν» την Ευρώπη για τζιχαντιστές

Σε υψηλά επίπεδα συναγερμού βρίσκονται οι διωκτικές αρχές στην Ευρώπη που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την εξάρθρωση πυρήνων τζιχαντιστών, μετά και την επιχείρηση της αστυνομίας στο Βέλγιο όπου δύο φανατικοί ισλαμιστές έπεσαν νεκροί σε μάχη με την αστυνομία.

«Χτενίζουν» την Ευρώπη για τζιχαντιστές
Σε Γαλλία, Βέλγιο, Γερμανία και Ιταλία, οι αρχές έχουν προβεί σε συλλήψεις, παρακολουθούν στενά όσους έχουν επιστρέψει από τη Συρία και το Ιράκ και παράλληλα αυξάνονται τα μέτρα ασφαλείας σε μία προσπάθεια να αντιμετωπιστεί ο φόβος που επικρατεί.
Το κλίμα είναι τόσο νοσηρό, που χτες το πρωί επικράτησε πανικός όταν άνδρας εισέβαλε σε ταχυδρομείο του προαστίου Κολόμπς του Παρισιού «πάνοπλος» σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κρατώντας ομήρους. Ο άνδρας είχε ψυχολογικά και ερωτικά προβλήματα και καμία σχέση με τζιχαντιστές, ενώ τελικά παραδόθηκε χωρίς να πάθει κανείς τίποτα.
Σύμφωνα πάντως με τον διοικητή της Europol, είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποτραπεί κάθε σχεδιαζόμενη τρομοκρατική ενέργεια, εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των μουσουλμάνων που έχουν ριζοστικοποιηθεί και της απουσίας διοικητικής δομής των εξτρεμιστών.
«Χτενίζουν» την Ευρώπη για τζιχαντιστές
Οι διωκτικές αρχές ωστόσο εντείνουν τις επιχειρήσεις τους. Στο Βέλγιο, συνέλαβαν 15 άτομα, ενώ κατασχέθηκαν καλάσνικοφ, εκρηκτικά, πυρομαχικά. Βρέθηκαν ακόμη στολές αστυνομικών και οι αρχές εκτιμούν ότι οι τζιχαντιστές ετοίμαζαν επίθεση σε αστυνομικό τμήμα ή ήθελαν να σκοτώσουν αστυνομικούς στον δρόμο, ενώ αρνήθηκαν να σχολιάσουν πληροφορίες ότι οι εξτρεμιστές σχεδίαζαν να απαγάγουν και να αποκεφαλίσουν on camera δικαστικό ή αστυνομικό.
Στο μεταξύ, ενισχύονται τα μέτρα προστασίας. Μεταξύ άλλων προβλέπεται η συμμετοχή του στρατού για την τήρηση της τάξης όταν το επίπεδο συναγερμού το επιβάλλει και η δημιουργία ειδικών πτερύγων σε δύο φυλακές, η μία στη Φλάνδρα και η άλλη στη γαλλόφωνη πλευρά, για να «απομονώνονται» οι ριζοσπαστικοποιημένοι κατάδικοι και να εμποδίζονται να επηρεάζουν τους άλλους κρατουμένους.
Οπως διευκρίνισε ο υπουργός Εσωτερικών Γιαν Γιαμπόν η κυβέρνηση αποφάσισε ότι θα μπορεί να απευθύνεται στον στρατό όταν το επίπεδο συναγερμού φθάνει στο 3. Επιπλέον, ένας λόχος 150 ανδρών, κυρίως αλεξιπτωτιστές κομάντος, οι οποίοι θα μπορούν συνεχώς να φέρουν τα όπλα τους, βρίσκεται σε ετοιμότητα για να αναπτυχθεί σε μέρη που θα καθοριστούν από τις αρχές και θα παραμείνουν εφόσον χρειαστεί εκεί για όσο καιρό κρίνει απαραίτητο η κυβέρνηση. Κάτι τέτοιο γίνεται για πρώτη φορά μετά το κύμα των επιθέσεων των Μαχόμενων Κομμουνιστικών Πυρήνων (CCC) στη δεκαετία του 1980.
Στη Γαλλία συνελήφθησαν τη νύχτα της Πέμπτης τουλάχιστον 12 άτομα από το περιβάλλον των τριών τζιχαντιστών που αιματοκύλισαν την περασμένη εβδομάδα το Παρίσι πριν σκοτωθούν από την αστυνομία. Χτες το πρωί σήμανε συναγερμός για ύποπτο δέμα στον σιδηροδρομικό σταθμό Gare De L' Est που εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους.
Οι «αιματηρές επιθέσεις των ισλαμιστών στη Γαλλία το μόνο που κατάφεραν ήταν να ενισχύσουν την απόφαση της χώρας να δράσει σε διεθνές επίπεδο, επεμβαίνοντας σε «θερμές» περιοχές του πλανήτη και να χρησιμοποιήσει το διπλωματικό της βάρος για να λύσει τις κρίσεις», τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ στην ετήσια συνάντηση ξένων και Γάλλων διπλωματών.
Μεγάλη επιχείρηση κατά των δικτύων των τζιχαντιστών έγινε και στη Γερμανία. Εκατοντάδες αστυνομικοί έκαναν έρευνες σε δεκάδες σπίτια στο Βερολίνο και πολλές προσαγωγές. Συνελήφθησαν τουλάχιστον 2 Τούρκοι, ύποπτοι για συμμετοχή σε πυρήνα τζιχαντιστών που έχει στις τάξεις του και Τσετσένους. Οι γερμανικές αρχές λένε ότι ο πυρήνας αυτός ετοίμαζε μεγάλη επίθεση.
Στην Αυστρία η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τον 14χρονο Τούρκο που αναζητούσε τις τελευταίες ημέρες ως ύποπτο για σχεδιασμό βομβιστικής επίθεσης σε δημόσιο χώρο, πιθανώς σε σταθμό της Βιέννης. Επίσης, 800 τζιχαντιστές βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση στην Ιταλία.
ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΥ
Το κλίμα είναι τόσο νοσηρό, που χτες το πρωί επικράτησε πανικός όταν άνδρας εισέβαλε σε ταχυδρομείο του προαστίου Κολόμπς του Παρισιού «πάνοπλος» σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κρατώντας ομήρους. Ο άνδρας είχε ψυχολογικά και ερωτικά προβλήματα και καμία σχέση με τζιχαντιστές, ενώ τελικά παραδόθηκε χωρίς να πάθει κανείς τίποτα
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ
 ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου