"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

«ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΓΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΕΝΤΙΕΝ»

«Δεν ευθύνεται η Τουρκία για τη φυγή της Μπουμεντιέν»
Tην άποψη ότι δεν είναι λογικό να κατηγορείται η χώρα του για το πέρασμα της Χαγιέτ Μπουμεντιέν από τα τουρκικά σύνορα στη Συρία, εξέφρασε ο Αχμέτ Νταβούτογλου.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός θεωρεί ότι κακώς γίνονται αναφορές για ευθύνη της Τουρκίας επειδή η σύντροφος του Αμεντί Κουλιμπαλί, πέρασε από την Τουρκία για να μεταβεί στη Συρία πριν τα πρόσφατα γεγονότα και την ομηρία στο εβραϊκό παντοπωλείο.
«Οι τουρκικές Αρχές πρώτα αναζητούν πληροφορίες πριν απαγορεύσουν σε ύποπτους ταξιδιώτες να αναχωρήσουν», δήλωσε ο Νταβούτογλου σε συνέντευξη Τύπου από το Βερολίνο την οποία παραχώρησε από κοινού με την Άνγκελα Μέρκελ.
Η Μπουμεντιέν εξακολουθεί να καταζητείται από τη γαλλική αστυνομία.
Ο Νταβούτογλου πρόσθεσε ότι η Τουρκία έχει απελάσει 1.500 με 2.000 αλλοδαπούς, τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται σε έναν διεθνή κατάλογο 7.000 προσώπων που έχει καταρτιστεί από υπηρεσίες πληροφοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου