"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Η αλήθεια για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αστυνομία

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Ειδική ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να καλέσει τους αστυνομικούς «να ψηφίσουν χωρίς φόβο», καθώς «ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν θα τους αφοπλίσει αλλά θα τους εξοπλίσει υλικοτεχνικά και θεσμικά».
Συνέβη μετά την συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) στα γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Όπως τους είπαν, λοιπόν, «τα περί αφοπλισμού της Αστυνομίας είναι μία προπαγανδιστική τακτική της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει τόσο τους Αστυνομικούς, όσο και την κοινωνία. Η κυβέρνηση «ρίχνει τη μπάλα έξω από το γήπεδο» για να μην απολογηθεί για τη ληστρική επιδρομή σε βάρος των αποδοχών του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων και την απαξίωση των Υπηρεσιών».
Για να σταματήσει αυτή η κοροϊδία, παραθέτω ακριβώς τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Αστυνομία, με σκοπό τον… εκδημοκρατισμό της, όπως αναφέρουν:
-Κατάργηση ειδικών μονάδων της ΕΛΑΣ και μεταφορά του προσωπικού σε άλλες υπηρεσίες.
-Αφοπλισμός αστυνομικών που εποπτεύουν διαδηλώσεις.
-Απαγόρευση χρήσης χημικών.
-Ίδρυση Ανεξάρτητης Αρχής (στα πρότυπα του Συνηγόρου του Πολίτη) για την αστυνομική αυθαιρεσία.
-Κατάργηση αρμοδιοτήτων σε θέματα όπως η χορήγηση ασύλου.
-Απόταξη αστυνομικών που ασκούν βία με κριτήριο τη χώρα προέλευσης ή τη θρησκεία.
-Ανάδειξη του αρχηγού της ΕΛΑΣ από τη Βουλή.
-Εκσυγχρονισμός εκπαίδευσης αστυνομικών.
Αυτά τα ολίγα για να καταλάβουν οι αστυνομικοί τι τους περιμένει…
 elzoni.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου