"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ενοχλείται η Τουρκία από τη FRONTEX στον Έβρο!

Συντάκτης:Μαργαρίτα Τζαγκαράκη Έντονα ενοχλημένη εμφανίζεται η Τουρκία για την παρουσία των ομάδων ταχείας επέμβασης της FRONTEX στον Έβρο, κατηγορώντας την Ε.Ε. για έλλειψη ευαισθησίας στο θέμα των βασανιστηρίων των μεταναστών.
Ο Τούρκος εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στην Τουρκία για τους πρόσφυγες, Μετίν Τσοράμπατιρ, υποστηρίζει ότι «τόσο αυτοί που διαφεύγουν από βασανιστήρια, όσο και αυτοί που φεύγουν για οικονομικούς λόγους ταξιδεύουν όλοι μαζί στα πλοία, αλλά η FRONTEX τους μεταχειρίζεται όλους ως οικονομικούς μετανάστες». Μάλιστα τόνισε ότι «δεν πρέπει να επαναπροωθούνται αυτοί που προσπαθούν να γλιτώσουν από τα βασανιστήρια».
Η παρουσία της FRONTEX στα ελληνοτουρκικά σύνορα ουσιαστικά καταργεί και το τελευταίο επιχείρημα των Τούρκων ότι δεν αντιλαμβάνονται τα «κύματα» των παράνομα εισερχόμενων μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα.
Ο κ. Τσοράμπατιρ σημείωσε ότι έχουν ήδη γίνει επαφές με την ΕΕ για το θέμα αυτό και ότι: «η Ε.Ε. ζητεί από την Τουρκία ο έλεγχος των συνόρων της να μην γίνεται από στρατιωτικές μονάδες».
«Η φύλαξη των συνόρων είναι δικαίωμα κάθε χώρας, αλλά προτεραιότητα έχουν οι άνθρωποι που διαφεύγουν κάτω από πιέσεις και βασανιστήρια. Δεν πρέπει αυτή η αρχή να καταπατείται» σημειώνει ο Τσοράμπατιρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου