"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΛΑΟΣ: Χαστούκι σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ



Την εκτίμηση ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές και τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης, επανέλαβε από τη Λάρισα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
«Οδηγούμαστε σε εκλογές με εκβιαστικά διλήμματα και είναι ανάγκη να πάμε σε εθνικό διάλογο γιατί μέχρι το Πάσχα αυτή η κυβέρνηση μεταξύ τρίτης και τέταρτης δόσης θα βρεθεί σε αδιέξοδο» είπε και ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν «χαστούκι» σε Παπανδρέου και Σαμαρά.
Πρόσθεσε ακόμη ότι δεν θα υπάρξουν πρόωρες εκλογές, γιατί μέχρι τις 4 Απριλίου οι εκλογές διεξάγονται με λίστα. Αυτό, σημείωσε μπορεί να βολεύει όλους, αλλά δυσκολεύει το ΠΑΣΟΚ.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανέφερε ότι το πολιτικό σύστημα καμώνεται ότι δεν έχει γνώση του κλίματος εθνικής και κοινωνικής καταχνιάς και οικονομικής εξαθλίωσης που υπάρχει.
«Πίσω από την ομίχλη και την καταχνιά, ελλοχεύουν τεράστιοι εθνικοί κίνδυνοι για την πατρίδα. Ανησυχώ, για το φόβο ενός πιθανού ακρωτηριασμού στο μέλλον της χώρας, βόρεια και ανατολικά. Δώσαμε το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας στον Γκρουέφσκι, δεχθήκαμε το όνομα “Μακεδονία- Βαρντάσκα”» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Σχετικά με τη νέα επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα, σχολίασε ότι έρχεται και τα παίρνει όλα και δεν δίνει τίποτα. Η συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, ανέφερε, είναι γεγονός, και απορώ πως η Νέα Δημοκρατία με αρχηγό έναν πρώην υπουργό των Εξωτερικών και έμπειρα στελέχη όπως ο Πέτρος Μολυβιάτης δεν έχει συνειδητοποιήσει τι γίνεται.
Ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε επίσης ότι κυβέρνηση και Ερντογάν έχουν συμφωνήσει στην κατάργηση των 12 μιλίων και πάμε, όπως, είπε, σε μια μέση απόσταση. Η Τουρκία πέτυχε αυτό που ήθελε, σχολίασε.
Αναφερθείς τέλος, στο θέμα του ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, υπογράμμισε ότι ενώ μιλάμε για σκάνδαλο στο Βατοπέδι, όταν το δημόσιο έδωσε στην ιερά μονή εκτάσεις, στο θέμα του ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, το δημόσιο δίνει περιουσία του Πολεμικού Ναυτικού και 80 εκατομμύρια πριμ. Πρόκειται, είπε ο κ. Καρατζαφέρης, για το μεγαλύτερο ισλαμικό κέντρο στην Ευρώπη.
«Πού θα ανήκει; Στους σιήτες ή τους σουνίτες; Θα μεταφέρουμε τη Βαγδάτη εδώ;» αναρωτήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου