"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Χάθηκε στα σαγόνια του καρχαρία!

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 19χρονος Λούκας Ράνσον όταν καρχαρίας του επιτέθηκε και με μία μόνο δαγκωματιά έκοψε το πόδι του στη παραλία της Σάντα Μπάρμπαρα στη Καλιφόρνια των Η.Π.Α.
Ο 22χρονος φίλος του Μάθιου Γκαρσία, ο οποίος κολυμπούσε ακριβώς δίπλα του θα χρειαστεί τη συνδρομή ψυχολόγων προκειμένου να ξεπεράσει το σοκ του θανάτου του φίλου του. “Βοήθεια φίλε” φώναξε ο Λούκας στον φίλο του, ο οποίος ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα έχασε τις αισθήσεις του, λόγω της έντονης αιμορραγίας.
“Απλώς επέπλεε στο νερό”, δήλωσε σοκαρισμένος ο Μάθιου. “Τον κράτησα κάτω από τους ώμους και του έκανα τεχνητή αναπνοή μέσα στην θάλασσα. Δεν είχε πια ζωή, ήταν απλώς ένα νεκρό σώμα”. Πλέον, οι αρχές της Σάντα Μπάρμπαρα ερευνούν για το είδος του καρχαρία που στέρησε την ζωή από τον άτυχο Λούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου