"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Μ. Βρετανία: Απίστευτο ‘διαφημιστικό’

ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
Απίστευτο ‘διαφημιστικό’ του νούμερου 63336 που είναι υψηλής χρέωσης τηλεφωνικός αριθμός για πληροφορίες, μέσω SMS, στην Μ. Βρετανία. Η ονομασία της υπηρεσίας είναι: ‘Any Question Answered’ ή ‘AQA 63336’.

Σε σκοτεινό ντεκόρ και ενώ ακούγονται περίεργες (δαιμονικές) φωνές και απόκοσμη μουσική παρουσιάζονται όλα τα άτομα της διαφήμισης – με παγωμένο βλέμμα και ύφος μελών αποκρυφιστικής σέκτας – να μας δείχνουν τον αριθμό 63336 με τατουάζ επάνω στο σώμα τους, με στυλ που παραπέμπει στο ‘χάραγμα’ της Αποκάλυψης. Εμφανίζεται η πυραμίδα των Illuminati και στη αρχή πίσω από τον ηλικιωμένο ένα περίεργο σχέδιο, σαν ον.
Δείτε το βίντεο
Αν πάμε στον αριθμό 63336, είναι προφανής ο συσχετισμός του με το 666. Μόνο που στην μέση, μεταξύ των δύο εξαριών, έχει τα τρία τριάρια. Τουτέστιν 9. 696. Αν το πας όμως ανάποδα το 9 γίνεται 6!
Επίσης το logo τους το άλλαξαν και μοιάζει κάπως στο σύμβολο του ΙΧΘΥΣ. Στην δε διαφήμιση έβαλαν και την πυραμίδα μέσα!
Εδώ το παλιό και μετά το νέο.
Η διαφήμιση εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις 12 Δεκεμβρίου 2009
Δείτε τώρα και αυτό
Τι μήνυμα να θέλουν να περάσουν τα σκοτεινά μυαλά που ‘εμπνεύστηκαν’ τέτοια διαφήμιση; Μη μου πείτε το έκαναν "μόνο για διαφημιστικούς λόγους";
πηγη. κοκκινος ουρανος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου