"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Και πάλι στο εδώλιο οι γαλάζιοι κουμπάροι για την «εκβίαση της ΜΕΒΓΑΛ»

 
Ξανά στο εδώλιο θα καθίσουν την 1η Νοεμβρίου οι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση «εκβίασης της ΜΕΒΓΑΛ», γνωστή και ως «σκάνδαλο των γαλάζιων κουμπάρων», που πριν από μερικά χρόνια συγκλόνισε την κοινή γνώμη.
Η σε δεύτερο βαθμό δίκη θα εκδικαστεί από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, με κατηγορούμενους τον Π. Αδαμόπουλο, τέως γενικό διευθυντή της Επιτροπής Ανταγωνισμού, τον Π. Αναγνωστόπουλο, εκτελωνιστή, και τον Κ. Κωνσταντινίδη, σιτέμπορο και κουμπάρο τού τότε υπουργού Απασχόλησης Σ. Τσιτουρίδη.
Πρωτοδίκως το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τούς καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 5,5 ετών έκαστο, με την έφεση να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία από «εκβίαση κατ' επάγγελμα» σε «απόπειρα εκβίασης κατ' επάγγελμα». Επίσης, αποφάσισε την ενοχή του Π. Αδαμόπουλου για το πλημμέλημα της δωροδοκίας και των Π. Αναγνωστόπουλου και Κ. Κωνσταντινίδη για άμεση συνέργεια σε δωροδοκία.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, απαίτησαν «φακελάκι» από τους εκπροσώπους της ΜΕΒΓΑΛ, το ύψος του οποίου ισοδυναμούσε με το 10% του συνολικού προστίμου των 24,5 εκατομμυρίων ευρώ, δηλαδή 2,4 εκατομμύρια ευρώ, με το οποίο απειλούνταν η εταιρεία λόγω συμμετοχής στο καρτέλ γάλακτος. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία θα εντασσόταν σε πρόγραμμα επιείκειας, προκειμένου να επιτύχει τη μείωση ή την εξάλειψη του προστίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου