"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Πάγκαλος, ο Παναγούλης, ο Καμμένος, οι τρομοκράτες και οι ευθύνες

3P
Ε, αφού το είπε ο Στάθης Παναγούλης, σίγουρα τα σενάρια  για μετεκλογική κυβερνητική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, έχουν κάποια βάση. Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται.
Ίσως ο κ. Παναγούλης, που πριν από λίγο καιρό αποκάλεσε τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη «καρνάβαλο», «γελωτοποιό» και «ψυχοπαθή», να ενθουσιάστηκε με τα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος για τον Χρήστο Πάχτα. Και έτσι, μιλώντας στο Κανάλι 1 του Πειραιά, είπε για τα δύο κόμματα, μεταξύ άλλων: «Πιστεύω ότι έχουν αρκετά κοινά σημεία και αρκετά σημεία που είναι διαφορετική η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ από την πολιτική των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Θα μπορούσε όμως με ένα μίνιμουμ πρόγραμμα να υπάρξει μια συνεργασία και ιδιαίτερα για τα συμφέροντα των κοινωνικών εκείνων τάξεων και κατηγοριών που αδικούνται».
Τον Νοέμβριο του 2012, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης, απευθυνόμενος στους αντιπάλους του στη Βουλή, είπε το εξής: «να παρακαλάτε να περάσετε από ειδικό δικαστήριο. Αυτό σας εύχομαι και εγώ προσωπικά, παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη». Κύλησε ο τέντζερης...
Αν δεν υπήρχαν και τα φαινόμενα βίας που είναι λογικό να ανησυχούν τους σώφρονες αλλά και οι προτροπές από πολιτικούς για λιντσαρίσματα αιρετών της αυτοδιοίκησης, η ελληνική πολιτική σκηνή θα ήταν μια παρωδία, τις πράξεις της οποίας θα τις βλέπαμε επί σκηνής το καλοκαίρι στο Δελφινάριο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ «ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ»!
Αλλά, έχουμε και μια αξιωματική αντιπολίτευση, που σύμφωνα με τον Θεόδωρο Πάγκαλο, είναι... τρομοκρατική οργάνωση, όπως είπε, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5. «Ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί τρομοκρατία σε όλο το βάθος της κοινωνίας. Είναι τρομοκρατική οργάνωση» είπε, προαναγγέλλοντας υποκινούμενες καταλήψεις:
«Θα ρίξει στη μάχη της εφεδρείας του τους μαθητές. Ο εγκληματίας πολέμου Τέιλορ, ο οποίος τώρα είναι στη φυλακή στη Χάγη, όταν είδε ότι έχανε τον εμφύλιο στη Λιβερία, στρατολόγησε όλα τα παιδιά από εννέα ετών και πάνω. Τους έδωσε ένα καλάσνικοφ και τους έβαζε να πολεμάνε. Και εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει στη μάχη τους μαθητές. Πρώτα του Λυκείου, φαντάζομαι, και ύστερα του Γυμνασίου και πιθανόν να πάει και στο Δημοτικό».
Και αφού μίλησε υποτιμητικά για τον Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζοντας ότι «είναι ένας άνθρωπος χωρίς σπουδές. Αυτό φαίνεται κάθε φορά που τον ακούμε», ότι «ο Χρήστος Πάχτας εξελέγη δήμαρχος στην περιοχή με αυτό το θέμα, αυτό ήταν το θέμα, για τα ορυχεία χρυσού και αν θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους και είπε ναι και γι’ αυτό εξελέγη» και ότι «η πλειοψηφία θέλει να δουλέψουν τα ορυχεία στην περιοχή», άρχισε να τα λέει ακόμα πιο
«χοντρά»: «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αλληλέγγυος με τον Καμμένο. Είναι οι ίδιοι που έβαζαν βενζίνη να κάψουν τους εργαζομένους στο ορυχείο. Είναι οι ίδιοι που πήραν τα όπλα και πυροβολούσαν. Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτός. Στην Ελλάδα, οι νεοκομμουνιστές και οι φασίστες, οι ναζιστές –ο Στάλιν και ο Χίτλερ, δηλαδή- έχουν πείσει τον ελληνικό λαό σε ποσοστό 40% να τους ψηφίσει. Είμαστε στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου». Αναμφίβολα, πολύ βαριές κατηγορίες. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται. Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει δώσει επανειλημμένα λαβές για αυτά όλα, παρέχοντας πολιτική κάλυψη σε εξτρεμιστικές ενέργειες. 
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ... ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!
Και είπε και άλλα ο Θεόδωρος Πάγκαλος, πράγματα που πλέον κάποιοι ασπάζονται: «Είναι πολιτιστικό πρόβλημα. Ξεπερνάμε το πολιτικό πρόβλημα. Είναι θέμα διανόησης, είναι θέμα νοημοσύνης. Είναι θέμα πολιτισμού. Αυτοί είμαστε. Ένας στους πέντε Έλληνες, συγγενείς μας, συνάδελφοί μας, φίλοι μας, σκέπτεται αυτά τα πράγματα που δεν μπορεί να διανοηθεί. Δεν θέλει να ακούει αυτά που δεν γουστάρει. Θέλει να ακούει αυτά που γουστάρει και να μην κάνει τίποτα που δεν γουστάρει. Θέλει και να ακούει και να κάνει αυτά που γουστάρει».
Φυσικά, ο κ. Πάγκαλος έχει τα δίκια του στις παραπάνω διαπιστώσεις, δεν μας είπε όμως ποιο κόμμα επί δεκαετίες «εκπαίδευσε» τον μέσο Έλληνα να «θέλει και να ακούει και να κάνει αυτά που γουστάρει». Δεν μας είπε ποιο κόμμα μετάλλαξε τον αξιακό κώδικα των Ελλήνων. Δεν μας είπε ποιος είπε το φοβερό «είπαμε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του, αλλά όχι και 500.000.000».
Δεν μας είπε ποιος φώναζε από τα μικρόφωνα «Τσοβόλα δώστα όλα». Και ποιος με το ίδιο επώνυμο και από το ίδιο κόμμα, είπε πολύ αργότερα «λεφτά υπάρχουν». Αλλά, αυτά τα γνωρίζουμε όλοι και οι ιστορικοί τα έχουν ήδη καταγράψει. Δεν περιμέναμε άλλωστε από τους πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ να παραδεχθούν τις πολιτικές τους ευθύνες για το χάλι του τόπου. Στην πολιτική, υπάρχει κατά τους επαγγελματίες της, ένας «βασικός» κανόνας: ποτέ δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου.
ΝΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ...
Αισθανόμαστε καμιά φορά μερικοί εξ ημών, πως κάποιοι πολιτικοί και δη αυτοί του ΠΑΣΟΚ, λένε στον κόσμο που δοκιμάζεται, το εξής: «αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις αυτό που ζεις». Επίσης, φέρονται ως να αποποιούνται των ευθυνών τους για το ότι ο κόσμος στρέφεται μετά από 39 χρόνια κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, προς τους εξτρεμιστές, σταλινιστές και ναζιστές. Και ποιος ευθύνεται γι’ αυτό κύριοι του ΠΑΣΟΚ, αν όχι η παταγώδης αποτυχία σας;
Ποιος κυβέρνησε τον τόπο από το 1981 ως το 1989, από το 1993 ως το 2004 και τα έκανε μούσκεμα από το 2009 και μετά; Ποιανού κόμματος νούμερο δύο ήταν ο παρ’ ολίγον πρωθυπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος; Τα παραπάνω ερωτήματα, δεν είναι αναπάντητα. Από τους «αγανακτισμένους πολίτες» της «Αυριανής», φτάσαμε λοιπόν στις προτροπές από αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος, για το λιντσάρισμα του δημάρχου Αριστοτέλη, Χρήστου Πάχτα. Να πώς καλλιεργήθηκε το έδαφος για την έλευση του εξτρεμισμού...
ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΥΓΑΔΩΝ
O Πάνος Καμμένος έβρισε τη δημοσιογράφο του STAR  Πόπη Τσαπανίδου στον αέρα, όταν η τελευταία τον ρώτησε για αυτά που είπε για το λιντσάρισμα του Πάχτα, την έβρισε λέγοντάς της πως είναι «αστεία» και «ψεύτρα» και έφυγε από την εκπομπή, ενώ αυτή ήταν σε εξέλιξη. Όμως, από καυγάδες, άλλο τίποτα.
Στο διαδίκτυο, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Πάνου Καμμένου και πολιτευτής (έφαγε φούμο) των ΑΝΕΛ Θανάσης Μπέλτσος, τα έβαλε με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, που ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση για τα λεγόμενα του Πάνου Καμμένου για τον Χρήστο Πάχτα (όπως και έγινε), με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και απειλώντας πάλι με λιντσάρισμα (μα τι βίτσιο είναι αυτό τέλος πάντων;):
«ΝΑΙ καραγκιόζη να παρέμβει τώρα εισαγγελέας ,αν υπάρχει, για τις πομπές σου. Να ερευνηθεί ο πακτωλός των χρημάτων που διαχειρίστηκες καθώς και όσα απέκτησες ως χρυσοπληρωμένο golden boys την τελευταία δεκαετία. Να ερευνηθεί ο βρώμικος ρόλος που διαδραματίζεις με την γκεμπελική συμμορία παραπληροφόρησης και συκοφάντησης των πάντων που έχεις στήσει στου Μαξίμου.
Πως πληρώνονται τα δημοσιογραφοκαφράκια που έχεις στρατολογήσει, με ποιες βαλίτσες από ποιόν τραπεζίτη και εργολάβο. Ποιόν μεγαλοσχήμονα πρόεδρο ΠΑΕ και ποιόν μεγαλοσχήμονα λαθρέμπορο. Ούτως ή αλλιώς θα δεις τα ραδίκια ανάποδα, όπως και αυτοί που σήμερα δολοφονείς. Νομίζεις ότι θα είσαι αθάνατος και πόσα αλήτες θα πάρετε μαζί σας; Αδηφάγα κτήνη..... βρωμοσκούλικα! Έρχεται λιντσάρισμα λαϊκό ελληνικό απελευθερωτικό..... τσουνάμι!!!»
Ο Γιώργος Μουρούτης απάντησε ως εξής:
 «Κλαυσίγελος. Αυτός ο ‘κύριος’ Αθανάσιος Μπέλτσος Β’ εμφανίζεται ως διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου Πολιτικού Αρχηγού Κοινοβουλευτικού Κόμματος... Μεταξύ άλλων με ενημερώνει ότι... ‘θα δω τα ραδίκια ανάποδα’. Καλή διασκέδαση».
Ο Θανάσης Μπέλτσος, επέμεινε... ανορθόγραφα και παραληρηματικά (τα έχουν αυτά στους ΑΝΕΛ), λέγοντας: «Κύριε Μουρούτη που τρέξατε να αναρτήσετε στην σελίδα σας απάντηση θυμηθείτε αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες που διέλυσαν τον τόπο αυτούς στηρίζεται. Αντι λοιπόν να ντρέπεστε εσείς και οι συνσχολιαστές σας καρεκλοκένταυροι τρόφιμοι της Συγγρού για το κατάντημα σας μου παραδίδεται μαθήματα ηθικής και δημοκρατίας. Ποίοι αυτοί που διέλυσαν την χώρα ,που οδήγησαν πάνω απο 4000 συνέλληνες στο θάνατο, που διέλυσαν την οικογένεια, την νέα γενιά. Αμετανόητοι μέχρι και το τέλος. Σαν κλασικοί εφιάλτες».

Νίκος Χιδίρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου