"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ ΕΤΩΝ 34 Ποιος ήταν ο Πειραιώτης ράπερ

Ενεργό μέλος της hip hop σκηνής από το 2009 ήταν ο Παύλος Φύσσας ή Killah P όπως ήταν το προσωνύμιό του, με συνεργασίες με γνωστά ονόματα και πολλά τραγούδια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Ποιος ήταν ο Πειραιώτης αντιφασίστας ράπερ
Στο προφίλ του στο facebook κυριαρχεί το λογότυπο του, ένας σκύλος, ενώ είναι αναρτημένες φωτογραφίες και υλικό από διάφορες συνεργασίες του.
Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως εξής:
Ενεργό μέλος της RAP σκηνής από το 1997 ξεκινώντας την μουσική διαδρομή από το κίνημα του LOW BAP.
Συμμετοχές επίσης σε αρκετές δισκογραφικές συλλογές της hiphop σκηνής.
Ζωντανές εμφανίσεις σε όλα τα μεγάλα live stages όπως και σε όλα τα μεγάλα ανοιχτά θέατρα της Αθήνας και της Επαρχίας, δίπλα σε πολλά μεγάλα ονόματα της Ελληνικής hiphop σκηνής.
Η μουσική του διαδρομή μέχρι και σήμερα βασίζεται στην μη δισκογραφική κουλτούρα και η διάδοση των δουλειών του βασίζεται στο διαδίκτυο.
Δείτε το προφίλ του στο facebook κάνοντας κλικ εδώ.
Ποιος ήταν ο Πειραιώτης αντιφασίστας ράπερ
Στο Youtube υπάρχει συγκεντρωμένο το σύνολο σχεδόν αυτού του υλικού, το οποίο μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.
Ποιος ήταν ο Πειραιώτης αντιφασίστας ράπερ
Στους στίχους πολλών από τα τραγούδια του υπάρχουν αναφορές στην δολοφονία Γρηγορόπουλου και τα επεισόδια της Αθήνα το Δεκέμβριο του 2008 όσο και παλαιότερα στη Γένοβα με τη δολοφονία Τζουλιάνι.
Ποιος ήταν ο Πειραιώτης αντιφασίστας ράπερ
Είχε συνεργαστεί με γνωστά ονόματα της ελληνικής hip hop σκηνής, όπως τον Δημ.Μετζέλο από τα Ημισκούμπρια με τον οποίο δημιούργησε και ένα promo video με τίτλο «Κρίση», τον Λόγο Απειλή και άλλους.
Πώς προέκυψε το Killah P: Οπως είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του το 2011 «Killah Past όπως ειναι ολόκληρο το Nickname σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση ο Δολοφόνος του παρελθόντος. Να τονίσω πως δεν είχε να κάνει με την φυγή μου από την εν λόγω μουσική παρέα (Freestyle Productions) αλλά με τα πιστεύω μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου