"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών, σε απόσταση 50 χλμ. από την Φουκουσίμα

 


Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 βαθμών σημειώθηκε απόψε στην περιοχή της Φουκουσίμα όπου βρίσκεται ο πυρηνικός σταθμός που είχε καταστραφεί από το σεισμό και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου 2011, όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS).

Η εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας Tepco, στην οποία ανήκει ο πυρηνικός σταθμός Φουκουσίμα Νταϊίτσι, διαβεβαίωσε ότι δεν παρουσιάστηκε κανένα καινούριο πρόβλημα, ούτε παρατηρήθηκε διαρροή ραδιενέργειας στο περιβάλλον εξαιτίας του αποψινού σεισμού.

Η ιαπωνική μετεωρολογική υπηρεσία, σύμφωνα με εκτιμήσεις της οποίας ο σεισμός είχε μέγεθος 5,8 βαθμών, δεν εξέδωσε καμία προειδοποίηση για τσουνάμι.

Η δόνηση σημειώθηκε στις 02:25 της Παρασκευής, τοπική ώρα (20:25 σήμερα ώρα Ελλάδας) και προερχόταν από εστιακό βάθος 22,2 χιλιομέτρων. Το επίκεντρό της εντοπίστηκε σε απόσταση 20 χιλιομέτρων δυτικά της πόλης Ιουάκι, στον Ειρηνικό Ωκεανό και 50 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Φουκουσίμα Νταϊίτσι. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στο Τόκιο που απέχει 175 χιλιόμετρα.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε ο οποίος κάλεσε την Tepco να δημοσιοποιήσει ένα χρονοδιάγραμμα με τα μέτρα που σκοπεύει να λάβει ώστε να σταματήσει η διαρροή ραδιενέργειας που προκαλεί ανησυχία σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου