"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Air India: Οι πιλότοι πήγαν για ύπνο εν ώρα πτήσης και άφησαν στο πόστο τους...αεροσυνοδούς

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά την διάρκεια πτήσης των ινδικών αερογραμμών. Οι πιλότοι θέλησαν να πάρουν έναν υπνάκο και θεώρησαν καλό να χρίσουν αντικαταστάτες τους, δυο αεροσυνοδούς.

Air India: Οι πιλότοι πήγαν για ύπνο εν ώρα πτήσης και άφησαν στο πόστο τους...αεροσυνοδούς
Ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης ενός Boeing 747 της Air India με 160 επιβάτες που είχε απογειωθεί από την Μπανγκόγκ με προορισμό το Νέο Δελχί, αποφάσισαν να πάρουν έναν υπνάκο στην πρώτη θέση και είχαν την φαεινή ιδέα να αφήσουν στο πόστο τους, δυο αεροσυνοδούς.
Η...ξεκούραση των πιλότων όμως δεν κράτησε πολύ, αφού λίγο μετά την αποχώρησή τους από το πιλοτήριο, ο αυτόματος πιλότος απενεργοποιήθηκε κατά λάθος από την αεροσυνοδό, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να μείνει ακυβέρνητο.
Ευτυχώς, οι πιλότοι ανέκτησαν τον έλεγχο και δεν συνέβησαν τα χειρότερα, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο παύθηκαν από τα καθήκοντά τους.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη τον περασμένο μήνα, αλλά έγινε γνωστό μόλις χθες.
Δυστυχώς δεν πρόκειται για το πρώτο σοβαρό επεισόδιο που σημειώνεται στις ινδικές αερογραμμές. Όπως θυμίζει η Daily Telegraph, στην αρχή του έτους διαπιστώθηκε ότι ένας Ινδός πιλότος ήταν μεθυσμένος λίγο πριν την απογείωση, ενώ το 2010 εντοπίστηκαν πιλότοι με πλαστές άδειες.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο ΟΗΕ έχει κατατάξει την Ινδία στις 13 χώρες με τις χειρότερες επιδόσεις στην ασφάλεια των πτήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου