"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Αγριο ξύλο στη Βουλή της Βενεζουέλας

 

Πρωτοφανείς σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν στο κοινοβούλιο της Βενεζουέλας την Τρίτη. Το «φίμωτρο» που που προσπάθησε να επιβάλει ο πρόεδρος του Σώματος στους βουλευτές της αντιπολίτευσης με το αιτιολογικό ότι δεν έχουν ακόμη αναγνωρίσει το εκλογικό αποτέλεσμα, μετέτρεψε σε ριγκ το κοινοβούλιο

 Αγριο ξύλο στη Βουλή της Βενεζουέλας
 
Η αντιπολίτευση κατήγγειλε ότι επτά βουλευτές της, δέχτηκαν επίθεση και τραυματίστηκαν, όταν διαμαρτυρήθηκαν κατά της απόφασης του κοινοβουλίου να τους απαγορευθεί η ομιλία στην Εθνοσυνέλευση, εωσότου άρουν την άρνησή τους να αναγνωρίσουν τη νίκη του Νίκολα Μαδούρο, στις προεδρικές εκλογές της 14ης Απριλίου.

«Μέχρι να αναγνωρίσουν τις αρχές, τα θεσμικά όργανα της Δημοκρατίας και την κυρίαρχη βούληση του λαού μας, οι βουλευτές της αντιπολίτευσης θα πρέπει να πηγαίνουν να μιλούν στα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης, αλλά όχι εδώ σε αυτή την Εθνοσυνέλευση», δήλωσε ο πρόεδρος της Ντιοσντάδο Καπέλο.
«Μπορούν να μας νικήσουν να μας φυλακίσουν, να μας σκοτώσουν, αλλά εμείς δεν θα πουλήσουμε τις αρχές μας», απάντησε ο Χούλιο Μπόρχες, βουλευτής της αντιπολίτευσης μιλώντας αργότερα σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και δείχνοντας το μελανιασμένο, ματωμένο πρόσωπό του: «Αυτά τα χτυπήματα μας δίνουν περισσότερη δύναμη» συμπλήρωσε.
Με το πρόσωπό του γεμάτο μώλωπες ο βουλευτής της αντιπολίτευσης Χούλιο Μπόρχες την ώρα που φτάνει στα γραφεία του κόμματός του.
Με το πρόσωπό του γεμάτο μώλωπες ο βουλευτής της αντιπολίτευσης Χούλιο Μπόρχες την ώρα που φτάνει στα γραφεία του κόμματός του.
Κυβέρνηση και αντιπολίτευση αλληλοκατηγορούνται για το ποιος άναψε την σπίθα της βίας σε μια συνεδρίαση που διεξήγετο κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς δημοσιογραφική κάλυψη.
Ο Νίκολα Μαδούρο, πολιτικός κληρονόμος του εκλιπόντος Ούγκο Τσάβες, κέρδισε στις προεδρικές εκλογές τον υποψήφιο της αντιπολίτευσης Ενρίκε Καπρίλες με διαφορπά 1,5 ποσοστιαίας μονάδας.
Ο τελευταίος έχει αρνηθεί να αναγνωρίσει τη νίκη του αντιπάλου του, επικαλούμενος «χιλιάδες παρατυπίες» κατά την ψηφοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου