"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

«Στοπ» Καμίνη στην πασχαλινή διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής Τι απαντά η Χρυσή Αυγή στην ανάρτηση του Δημάρχου στο facebook

«Στοπ» Καμίνη στην πασχαλινή διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής
«Ο Δήμος Αθηναίων θεωρεί τη σχεδιαζόμενη αυριανή συνάθροιση αυθαίρετη και παράνομη και θα κάνει ό, τι επιβάλλεται προκειμένου αυτή να μην πραγματοποιηθεί», αναφέρει ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης



Την πρόθεση του να μην επιτρέψει τη διανομή τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή, που είχε προαναγγελθεί για την Πέμπτη στις 10 π.μ. στην πλατεία Συντάγματος,  ανακοίνωσε με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook  ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης. Στην ανάρτηση αυτή αναφέρει:

«Τις ημέρες κατάνυξης και αγάπης διάλεξε η Χρυσή Αυγή για να κάνει επίδειξη πρόκλησης, με συσσίτια μίσους, στην πιο κεντρική πλατεία της χώρας και της πρωτεύουσας, την Πλατεία Συντάγματος.

Τέτοιου είδους εκδηλώσεις προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη και πλήττουν βίαια την προσπάθεια για ανάταξη της χώρας και της Αθήνας ειδικότερα, καθώς στέλνουν στην κοινή γνώμη, εγχώρια και διεθνή, ένα διπλά εσφαλμένο μήνυμα: ότι στην πρωτεύουσα της χώρας επικρατεί μια γενικευμένη κατάσταση εξαθλίωσης, η οποία μπορεί μάλιστα να αντιμετωπιστεί με δράσεις ρατσιστικής και ξενόφοβης ελεημοσύνης.

Καθιστούμε απολύτως σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι ο Δήμος Αθηναίων θεωρεί τη σχεδιαζόμενη αυριανή συνάθροιση αυθαίρετη και παράνομη και θα κάνει ό, τι επιβάλλεται προκειμένου αυτή να μην πραγματοποιηθεί».

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής

Με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή απαντά στον Δήμαρχο Αθηναίων αναφορικά με την προσπάθεια να μην γίνει η διανομή τροφίμων. Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Πριν από τρεις μόλις ημέρες, Έλληνες παραγωγοί μοίρασαν δωρεάν λαχανικά ακριβώς έξω από τη βουλή. Πάρα πολλές φορές τους τελευταίους μήνες πραγματοποιούνται ανάλογες εκδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος. Δεν είδαμε ούτε μία φορά τον δήμαρχο Καμίνη, που εξελέγη με ψήφους λαθρομεταναστών, να παίρνει θέση. Πόσο μάλλον να απειλεί και να εκδίδει διαταγές απαγόρευσης, όπως έκανε πριν από λίγο για το αυριανό συσσίτιο της Χρυσής Αυγής. Ιδού η σχετική κατάπτυστη ανακοίνωση:
"Τις ημέρες κατάνυξης και αγάπης διάλεξε η Χρυσή Αυγή για να κάνει επίδειξη πρόκλησης, με συσσίτια μίσους, στην πιο κεντρική πλατεία της χώρας και της πρωτεύουσας, την Πλατεία Συντάγματος. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη και πλήττουν βίαια την προσπάθεια για ανάταξη της χώρας και της Αθήνας ειδικότερα, καθώς στέλνουν στην κοινή γνώμη, εγχώρια και διεθνή, ένα διπλά εσφαλμένο μήνυμα: ότι στην πρωτεύουσα της χώρας επικρατεί μια γενικευμένη κατάσταση εξαθλίωσης, η οποία μπορεί μάλιστα να αντιμετωπιστεί με δράσεις ρατσιστικής και ξενόφοβης ελεημοσύνης. Καθιστούμε απολύτως σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι ο Δήμος Αθηναίων θεωρεί τη σχεδιαζόμενη αυριανή συνάθροιση αυθαίρετη και παράνομη και θα κάνει ό, τι επιβάλλεται προκειμένου αυτή να μην πραγματοποιηθεί"
Υπενθυμίζουμε στον λαθρολάγνο Καμίνη ότι στην Ελλάδα έχουμε ακόμη δημοκρατία και το δικαίωμα του συνέρχεσθαι δεν μπορεί κανείς να μας το στερήσει. Στη χώρα δυστυχώς επικρατεί "μία γενικευμένη κατάσταση εξαθλίωσης" και όποιος δεν το κατανοεί αυτό σημαίνει ότι ζει σε άλλη χώρα ή σε άλλον πλανήτη. Να αφήσει τις παραινέσεις ο Καμίνης, διότι προ μηνών ο ίδιος διοργάνωνε σόου με τηλεοπτικές κάμερες και τηλεπερσόνες στο Σύνταγμα, για να δείξει τη δήθεν κοινωνική αλληλεγγύη του, για την οποία όμως δεν είχε πληρώσει ούτε μισό ευρώ. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι πολλά από τα είδη που είχαν χαρίσει τότε οι Αθηναίοι για τους φτωχούς συμπολίτες μας, κατέληξαν στα σκουπίδια, αμέσως μόλις έκλεισαν οι τηλεοπτικές κάμερες.
Η Χρυσή Αυγή καλεί όλα τα κόμματα και όλους τους Δήμους που έχουν αρπάξει εκατομμύρια ευρώ από τα δημόσια ταμεία, να πραγματοποιήσουν επιτέλους ανάλογες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Πού είναι τα συσσίτια που θα έκανε ο Σύριζα με τα λεφτά των βουλευτών του; Μόνο για το 2013 τα κόμματα του… "συνταγματικού τόξου" θα μοιραστούν 50 εκατομμύρια ευρώ. Χώρια οι μισθοί και οι απολαβές βουλευτών και υπαλλήλων. Ούτε ένας τους δε βρέθηκε για να δώσει μισό ευρώ στους συμπολίτες μας που πένονται. Γι’ αυτό πολεμούν όλοι τους με την ίδια λύσσα την Χρυσή Αυγή. Γιατί η Χρυσή Αυγή φτύνει τα θλιβερά προνόμια του πολιτικού κατεστημένου και επιστρέφει την κρατική χρηματοδότηση στον ελληνικό λαό μέσω πολυποίκιλων δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης.
Κλείνοντας θα εστιάσουμε στο θλιβερό φαινόμενο που παρατηρείται σε ανάλογες ενέργειες διαφόρων φορέων, οι διανομείς να μη σέβονται την αξιοπρέπεια των συμπολιτών μας. Είδαμε παραγωγούς να πετούν τρόφιμα στον αέρα, για να τα πιάσει όποιος προλάβει από τους εκατοντάδες συγκεντρωμένους. Σε αντίθεση με τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής, όπου πρώτα απ’ όλα διασφαλίζεται ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, υπάρχει άριστη οργάνωση και χιλιάδες συμπολίτες μας που πλήττονται από την ανέχεια, λαμβάνουν μία απαραίτητη και σημαντική βοήθεια. Το κοινωνικό έργο μας αυτό θα συνεχιστεί, μέχρι ο ελληνικός λαός να απαλλαγεί από την άθλια μνημονιακή πολιτική. Όλοι οι Έλληνες πολίτες καλούνται αύριο Μ.Πέμπτη στις 10 π.μ. στο Σύνταγμα, στην διανομή παραδοσιακών τροφίμων της Λαμπρής που διοργανώνει ο "Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή"
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου