"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

«Μαχαίρι» στο ΥouΤube βάζει η αφγανική κυβέρνηση

Οι αφγανικές αρχές διέταξαν σήμερα να μην επιτρέπεται η πρόσβαση στον ιστότοπο YouTube επ’ αόριστον, ώστε οι Αφγανοί να μην μπορούν να δουν την αμερικανική αντι-ισλαμική ταινία που προσβάλλει τον προφήτη Μωάμεθ, σύμφωνα με το Ρόιτερς.
«Χαιρετίζω οποιαδήποτε κυβερνητική απόφαση διότι η ταινία επηρεάζει αρνητικά το μυαλό των νεαρών Αφγανών», δήλωσε στο Ρόιτερς ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Αλλος κυβερνητικός αξιωματούχος που επίσης αρνήθηκε να κατονομαστεί, επεσήμανε ότι το υπουργείο Επικοινωνιών ζήτησε από τους παρόχους Ιντερνετ στο Αφγανιστάν να εμποδίσουν την πρόσβαση στον ιστότοπο του YouTube. 
Αξιωματούχος του υπουργείου Επικοινωνιών είχε δηλώσει χθες Τετάρτη ότι εκδόθηκε εντολή να εμποδίζεται η πρόσβαση στον ιστότοπο αυτό μέχρι να κατεβάσει την ταινία. Η πρόσβαση στο YouTube ήταν αδύνατη για αρκετές ώρες, όμως αργότερα αποκαταστάθηκε και οι χρήστες του διαδικτύου στο Αφγανιστάν μπορούσαν να τον επισκεφθούν μέχρι σήμερα. 
Οι αξιωματούχοι επεσήμαναν ότι η απόφαση ελήφθη για να αποφευχθούν επεισόδια, όπως αυτά που σημειώθηκαν στη Λιβύη, την Αίγυπτο και αλλού. 
Τα βίαια επεισόδια που έχουν ξεσπάσει στον μουσουλμανικό κόσμο εξαιτίας αυτής της αντι-ισλαμικής ταινίας ανάγκασαν τον Αφγανό πρόεδρο Χαμίντ Καρζάι να αναβάλει την αυριανή του επίσκεψη στο Όσλο, καθώς δήλωσε ότι επιθυμεί να παραμείνει στη χώρα του αυτήν την περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου