"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Α. Τσίπρας: Θα πούμε το νερό νεράκι

Α. Τσίπρας: Θα πούμε το νερό νεράκι
«Η ΔΕΘ αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό για τη χώρα με ιδιαίτερο συμβολισμό. Αντικατοπτρίζει την εικόνα της πραγματικής οικονομίας, της ανάπτυξης, αντικατοπτρίζει την εικόνα του κόσμου της παραγωγής και της δημιουργίας. Φέτος λαμβάνει χώρα σε ένα ιδιαίτερα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον», είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: «Η παρατεταμένη ύφεση, αυτή η πρωτοφανής κρίση που έχει πλήξει τη χώρα μας έχει δημιουργήσει συνθήκες ασφυξίας στον κόσμο της πραγματικής οικονομίας. Ο κόσμος του εμπορίου, της παραγωγής, της ευρεσιτεχνίας, της ανάπτυξης, ασφυκτιά και δεν αντέχει άλλο να υφίσταται τις συνέπειες μιας κρίσης και μιας παράλογης δημοσιονομικής πολιτικής. Αποτελεί εθνική επιταγή να μπει ένα φρένο σε αυτή την ολισθηρή πορεία για την οικονομία, για τον τόπο και για τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας μας. Και οφείλουμε να αλλάξουμε κατεύθυνση, οφείλουμε να ξανασχεδιάσουμε με όραμα την προοπτική ανάπτυξης για την οικονομία. Οφείλουμε να σχεδιάσουμε τη διαδικασία μετάβασης στη μετα-τροϊκανή εποχή. Και ταυτόχρονα να δώσουμε όραμα και προοπτική σε αυτό που ονομάζουμε παραγωγική ανασυγκρότηση για τον τόπο. Να ξανασταθεροποιήσουμε την οικονομία και να ανακτήσουμε τη χαμένη αξιοπρέπεια για την κοινωνία και για τον λαό μας».
Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, συνοδευόμενος από βουλευτές και κομματικά στελέχη, συναντήθηκε αρχικά με τις διοικήσεις της ΔΕΘ Α.Ε. και της Helexpo Α.Ε. και στη συνέχεια με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στις δύο εταιρίες. Το θέμα που κυριάρχησε ήταν η προοπτική των δύο εταιριών και οι συζητήσεις μετά την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη συνένωση τους με τον Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών (ΟΠΕ), για την οποία υπάρχουν ενστάσεις.
Μετά το τέλος των δύο συναντήσεων και υπό βροχή ξεναγήθηκε σε Περίπτερα. Στάθηκε στο σταντ της υπό ιδιωτικοποίηση ΕΥΑΘ και σημείωσε πως «θα πούμε το νερό νεράκι», ενώ στο σταντ του Μετρό εξέφρασε ανησυχία για το πότε θα ολοκληρωθεί το έργο ύστερα από τις συνεχείς καθυστερήσεις.
Θα ακολουθήσει συνάντηση με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων και στις 7.30μ.μ. ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας. Στη 1 αύριο το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο «Ι. Βελλίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου