"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΟΥΔΑΝ Χιλιάδες διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν στις πρεσβείες Βρετανίας και Γερμανίας στο Χαρτούμ

Οι αστυνομικές αρχές του Σουδάν προσπάθησαν σήμερα, κάνοντας χρήση δακρυγόνων, να διαλύσουν μια μεγάλη διαδήλωση περίπου 5.000 ατόμων που επιχείρησαν να εισβάλουν στις πρεσβείες της Γερμανίας και της Βρετανίας στο Χαρτούμ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιισλαμική ταινία που έχει προκαλέσει οργή στο μουσουλμανικό κόσμο.
Ένας αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο πρακτορείο Reuters ανέφερε ότι οι διαδηλωτές εκτόξευσαν πέτρες στις δύο πρεσβείες, που βρίσκονται η μία δίπλα στην άλλη, και κατόπιν προσπάθησαν να παραβιάσουν τις κεντρικές πύλες τους.
Οπως, όμως, διαβεβαίωσε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Γκίντο Βεστερβέλε, οι εργαζόμενοι στη γερμανική πρεσβεία είναι για την ώρα ασφαλείς.
Καθιστική διαμαρτυρία μπροστά από την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Δαμασκό --η οποία έχει κλείσει εδώ και πολλούς μήνες-- οργάνωσαν εξάλλου σήμερα το μεσημέρι περίπου 200 άνθρωποι. Οι διαδηλωτές κρατούσαν συριακές σημαίες, πορτρέτα του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ και πλακάτ με συνθήματα εναντίον της ταινίας που θεωρούν ότι προσβάλει τον προφήτη Μωάμεθ. "Ο Θεός και ο Μωάμεθ αγαπούν τη Δαμασκό" και "Αυτός που προσβάλλει τον Μωάμεθ δεν μπορεί να διαδίδει τη δημοκρατία" έγραφαν στα πανώ τους.
Το βράδυ της Πέμπτης στο ίδιο σημείο είχε πραγματοποιηθεί διαδήλωση από δεκάδες νέους οι οποίοι κατηγορούν την αμερικανική κυβέρνηση ότι ενέκρινε την παραγωγή της ταινίας. "Πρόκειται για μια ιμπεριαλιστική σιωνιστική συνωμοσία", δήλωσε ένας από αυτούς.
Πηγές: ΑΠΕ / Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου