"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Τροϊκανική απόβαση στην Κύπρο

 
 
Με περισσότερους από 30 τεχνοκράτες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα βάζει η τρόικα την Κύπρο στο μικροσκόπιο.
Οι εκπρόσωποι των δανειστών θα εξετάσουν μακροοικονομικά, δημοσιονομικά και χρηματοοικονομικά θέματα με στόχο να διαπιστώσουν ποιο είναι το ύψος των κεφαλαίων που χρειάζεται η Μεγαλόνησος.
Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών της Κύπρου Βάσο Σιαρλή, όπως έχει δείξει η εμπειρία της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας θα χρειαστεί να περάσει περίπου ένας μήνας προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αξιολόγησης και να υπολογιστεί το ύψος του δανείου.
Ο υπουργός Οικονομικών της Μεγαλονήσου άφησε επίσης να εννοηθεί ότι δεν θα προχωρήσει η προσπάθεια να συναφθούν δάνεια με τη Ρωσία και την Κίνα, όπως είχε επιχειρήσει αρχικά η Λευκωσία.
Στόχος της Κύπρου είναι να υπογραφεί Μνημόνιο βοήθειας μέχρι τα τέλη του μήνα για ποσό που εκτιμάται ότι θα ανέλθει περίπου στα 10 δισ. ευρώ - ποσό αρκετό μεγάλο για τα οικονομικά μεγέθη της Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου