"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ



SAMARA GEORGIAΔύο μέτρα παλικάρι μεστωμένο, επικοινωνιακός και όντως καλός αφηγητής ο πρόεδρος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς στο Ζάππειο. Τα οικονομικά είναι το επιστημονικό αντικείμενο του Σαμαρά.
Αν εξαιρέσουμε ένα μέρος περί των φορολογικών αλλαγών και το 77αρη για τις συντάξεις, δεν είδε κανείς να ταρακουνήθηκαν οι κολώνες του Ζάππειου από αυτά που εξήγγειλε. Όσο για το -25% εισφορές των εργοδοτών δεν μας εξήγησε ποιος θα καλύψει τα ταμεία.
Όσο για τις αναφορές του περί ενέργειας; Που άραγε να έστελνε μηνύματα και σε ποιους; Το βέβαιο είναι ότι ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας δεν έπεισε όσους σκέπτονται ότι είναι λιγότερο φίλο-Αμερικανός και φίλο-Ευρωπαίος (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) από τον Γιωργάκη. Και ο ελληνικός λαός έχει κουραστεί να ακούει υποσχέσεις και να περιμένει.
Από εκεί και πέρα κάτω από ποιες συνθήκες και ποιο ενδοκομματικό κλίμα μίλησε ο Σαμαράς, ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η παρουσία και μάλιστα στη πρώτη σειρά δίπλα από την σύζυγο του Αντώνη Σαμαρά, Γεωργία, της συζύγου του μεγαλοτραπεζίτη Μιχάλη Σάλα πασίγνωστης Πασοκικής προελεύσεως.
Δηλαδή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βγήκε να μιλήσει στον ελληνικό λαό που στενάζει από την εθνική προδοσία του ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη, και είχε στην πρώτη σειρά την σύζυγο του κ. Σάλα που πριν γίνει μεγαλοτραπεζίτης, είχε την αφετηρία της δράσης του στη Χαριλάου Τρικούπη.
Και επειδή είμαστε καλοπροαίρετοι προσπερνάμε την ιδιότητα του μεγαλοτραπεζίτη όπως και αν αυτό ερμηνευτεί από οποιονδήποτε. Μάλιστα κυκλοφορούσε εντόνως στο Ζάππειο ότι στην κα Σάλα έχει γίνει πρόταση και για ένταξή της σε εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου στο Επικρατείας, αλλά υπήρχε αρνητική απάντηση.
Δεν ήταν πάντως λίγοι εκείνοι που έχουν χαλάσει πολλές σόλες παπουτσιών για να μαζεύουν ψήφους για την Νέα Δημοκρατία με ανιδιοτέλεια και γυρίζοντας από την μια έβλεπαν όψιμους δελφίνους, καμένα χαρτιά μέχρι και λαμόγια που μύρισαν εξουσία, και από την άλλη την κα Σάλα και αηδιάζοντας έφυγαν απογοητευμένοι.
Και οι αυλικοί πανηγύριζαν ευτυχισμένοι μέσα από τα κουστούμια της εξουσίας που… έρχεται, για να… προσφέρουν. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο.
Ωρολόγιος Δείκτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου