"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Επεισόδια σε πορεία ομοφυλοφίλων στη Μόσχα

Φωτογραφία από πορεία ομοφυλοφίλων στις 22 Μαΐου στη Μόσχα
Βίαια επεισόδια ξέσπασαν σήμερα κατά τη διάρκεια πορείας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων στη Μόσχα. Η πορεία είχε απαγορευτεί από τις ρωσικές αρχές. Οι διαδηλωτές δέχθηκαν επίθεση , σύμφωνα με ανταποκριτή του γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων.
Φωτογραφία από πορεία ομοφυλοφίλων στις 22 Μαΐου στη Μόσχα. Οι διαδηλωτές που κρατούσαν πανό στα οποία αναγράφονταν συνθήματα όπως "Η Ρωσία δεν είναι Ιράν!"  
Η αστυνομία επενέβη χωρίς να κάνει διάκριση μεταξύ των υπέρμαχων των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων και των επιτιθέμενων σε αυτούς και προχώρησε στη σύλληψη πολλών δεκάδων ατόμων, μεταξύ των οποίων ένας γνωστός Αμερικανός και ένας Βρετανός.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου