"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Γερμανία: ένας στους τρεις φοιτητές θα εκπορνευόταν για τα δίδακτρα

Οι φοιτητές
Ενας στους τρεις φοιτητές στη γερμανική πρωτεύουσα θα εξέταζε την προοπτική της εκπόρνευσης, προκειμένου να εξασφαλίσει πόρους για τις σπουδές του, όπως έδειξε έρευνα του Κέντρου Σπουδών του Βερολίνου.
Τα ποσοστά που αφορούν την πρωτεύουσα της Γερμανίας, όπου η πορνεία είναι νόμιμη, είναι υψηλότερα σε σχέση με εκείνα των φοιτητών στο Παρίσι (29,2%) και στο Κίεβο (18,5%), καθώς οι τρεις αυτές πόλεις εξετάστηκαν από τους ερευνητές.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι περίπου το 4% των 3.200 φοιτητών στο Βερολίνο, που πήραν μέρος στην έρευνα, είχαν ήδη παράσχει με κάποιον τρόπο ερωτικές υπηρεσίες (σε αυτές περιλαμβάνεται η εκπόρνευση, η συμμετοχή σε ερωτικά σόου, ζωντανά ή στο Ιντερνετ). Επίσης, το ποσοστό των ανδρών ήταν ανάλογο με εκείνο των γυναικών μεταξύ των φοιτητών.
Τα αποτελέσματα εξέπληξαν τους ερευνητές που δήλωσαν ότι ξεκίνησαν τη μελέτη τους, καθώς συχνά αναφέρονται κρούσματα πορνείας στη φοιτητική κοινότητα, αλλά το φαινόμενο δεν έχει συνδυαστεί με την εκπαιδευτική πολιτική, καθώς το βασικό κίνητρο των εκπορνευόμενων φοιτητών είναι τα υψηλά μεροκάματα.

1 σχόλιο:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ(ΧΩΡΕΣ-ΠΟΛΕΙΣ)...ΟΡΑ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή