"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Α. Τσίπρας: «Εκ προμελέτης έγκλημα που ο λαός δεν συγχωρεί»









  • Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Εργασίας, κ. Ανδρέα Λοβέρδου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησής του για το Ασφαλιστικό. Ο κ. Τσίπρας έκανες λόγο για «εκ προμελέτης έγκλημα που ο λαός δεν συγχωρεί».
    «Ο ελληνικός λαός μπορεί να συγχωρήσει τα λάθη, ακόμη και την εγκληματική αμέλεια, και τις γκάφες τις συγχωρεί, το εκ προμελέτης έγκλημα όμως δεν το συγχωρεί», είπε χαρακτηριστικά για να ρωτήσει τον κ. Λοβέρδο πως ανέχεται «τόσους μήνες αυτόν τον πολιτικό εξευτελισμό».
    Όπως συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ «Πώς ανέχεστε να σας υπαγορεύουν και να σας υποδεικνύουν οι επιτελείς, οι τεχνοκράτες του Δ.Ν.Τ, τα άρθρα και τις διατάξεις ενός νομοσχεδίου», ενώ τόνισε πως «οι αντιφάσεις και τα ψέματα δεν έχουν τέλος».
    Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι σκοπεύει να μειώσει τις συντάξεις κατά 25% και 30%, ενώ μεταξύ άλλων, υπογράμμισε: «Καταντήσατε τη σύνταξη σε επίδομα και πάτε να ξεμπερδέψετε με την κρατική συμμετοχή. Λέτε κίνητρα παραμονής στον εργασιακό βίο και εννοείτε τον ωμό εκβιασμό, διότι σκοπεύετε να μειώσετε τις συντάξεις κατά 25% και 30%».
    Τέλος, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον υπουργό Εργασίας να γυρίσει πίσω το «σχιζοειδές κατασκεύασμα» -όπως χαρακτήρισε το ν/σ για το ασφαλιστικό- και να «παραιτηθεί εντίμως. Αν σας έχει απομείνει ελάχιστη κοινωνική ευαισθησία και η ελάχιστη πολιτική ευθιξία που πιστεύω ότι την έχετε», συμπλήρωσε.
    Από την πλευρά του, απαντώντας ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι οι συνομιλίες με τους ευρωπαίους εμπειρογνώμονες από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ γίνονται γιατί το ασφαλιστικό κατέστη από κοινωνικό θέμα, πρόβλημα δημοσιονομικό και δημοσιονομικός δυναμίτης. Τέλος, διέψευσε ότι υπάρχουν σκέψεις για μειώσεις συντάξεως ως και 30%

    2 σχόλια:

    1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ πολύ ΜΕΓΑΛΕ!
      Ωραίο blog !!!
      Πολύ σας επεθύμησα όλους σας...
      Μου λείπετε καλέ!!
      Είστε τα καλύτερα παιδιά!
      Το τμήμα μας είναι πολύ τυχερό που έχει εσάς!...
      Να είστε όλοι καλά,με συγκίνησες...
      Σας αγαπώ όλους πολύ,πολύ.....Κ.ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΕ...!

      ΑπάντησηΔιαγραφή