"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Άμεση οικοδόμηση του τεμένους των Αθηνών

Άμεση οικοδόμηση του τεμένους των Αθηνών

Την άμεση οικοδόμηση του τεμένους των Αθηνών, χωρητικότητας 500 ατόμων σε τμήμα του οικοπέδου όπου βρίσκεται το Ναυτικό Οχυρό στον Βοτανικό, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.
Το έργο θα εκτελεστεί με ελληνικά κρατικά κονδύλια μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ προσφορές από ξένους φορείς, κρατικούς ή μη, δε θα γίνουν δεκτές.
Η κατασκευή του τεμένους θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της μουσουλμανικής λατρείας, ενώ ως προς τη διοικητική δομή θα υπάρχει επταμελές διοικητικό συμβούλιο, εκ των οποίων τα πέντε μέλη θα είναι έλληνες κρατικοί λειτουργοί και δυο μέλη θα προτείνονται από τα αναγνωρισμένα μουσουλμανικά σωματεία.
Για την υλοποίηση του έργου ο πρωθυπουργός διορίζει Επιτροπή υπό τον αντιπρόεδρο κ. Πάγκαλο με την συμμετοχή των υπουργών Παιδείας, Εσωτερικών, Εξωτερικών, Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη και ΚΕΔ.
Star.gr

2 σχόλια:

  1. Αυτό είναι κάτι απαραίτητο κατά τη γνώμη μας, δεν γίνεται οι όσοι μουσουλμάνοι της χώρας μας να πηγαίνουν πίσω από τα γκαράζ ή σε υπόγεια πολυκατοικιών για να προσευχηθούν.
    Ομως γιατί δεν δέχονται χρήματα από άλλους φορείς???
    Τόσο μεγαλόψυχοι στα πίτουρα ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω βρε παιδιά!
    Εγω αναρωτιέμαι γιατί στις πατρίδες τους
    διώκουν και σκοτώνουν τους χριστιανούς;
    Μόνο αυτό αναρωτιέμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή