"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

Νεοναζί τον βασάνισαν μέχρι θανάτου

Οι εισαγγελείς ζήτησαν χθες να απαγγελθούν κατηγορίες για φόνο σχετικά με τον θάνατο ενός νεαρού ομοφυλόφιλου στη Χιλή, ο οποίος υπέστη άγριο ξυλοδαρμό σε ένα πάρκο επί μία ώρα από τους δράστες, οι οποίοι τον έκαψαν με τσιγάρα και χάραξαν σβάστικες στο σώμα του.

 Ο Ντανιέλ Σαμούντιο άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης, 25 ημέρες αφότου είχε δεχθεί την επίθεση, στις 3 Μαρτίου, που τον άφησε σε κώμα.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει δημόσια συζήτηση στη Χιλή για τα εγκλήματα μίσους, ενώ ο Πρόεδρος Σεμπαστιάν Πινιέρα δηλώνει πως η κυβέρνησή του δεν θα ησυχάσει αν δεν περάσει νόμο κατά των διακρίσεων.

Τέσσερις ύποπτοι βρίσκονται ήδη στη φυλακή με κατηγορίες για απόπειρα φόνου - μερικοί έχουν ποινικό μητρώο για επιθέσεις εναντίον ομοφυλοφίλων. Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Σαμούντιο, ο εισαγγελέας ζήτησε επισήμως να μετατραπούν οι κατηγορίες σε φόνο εκ προμελέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου