"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Πώς θα είναι τα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών

Περιγραφή των χώρων κράτησης, σύμφωνα με τα πρότυπα στα οποία υποχρεώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τη χώρα μας, δημοσιοποίησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Σύμφωνα με το σχέδιο, κάθε χώρος - όπου θα κρατούνται χίλια άτομα - θα χωρίζεται σε τέσσερις τομείς δυναμικότητας 250 ατόμων ο καθένας. Αντίστοιχα, οι τομείς θα αποτελούνται από πέντε πτέρυγες και θα διαθέτουν ξεχωριστούς χώρους διαμονής, εστίασης, υγιεινής, θρησκευτικής λατρείας.
Κάθε κέντρο κράτησης προβλέπεται πως θα έχει τριπλή περίφραξη τύπου NATO και θα είναι ύψους 3 μέτρων. Επίσης θα υπάρχουν χώροι διοικητικών υπηρεσιών, ιατρεία και αναρρωτήρια.
Την ευθύνη της εξωτερικής φύλαξης του χώρου θα έχουν ένοπλοι αστυνομικοί φρουροί. Η εσωτερική φύλαξη του χώρου θα ανατεθεί σε ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης. Κάθε χώρος προβλέπεται να επιτηρείται από κλειστό κύκλωμα καμερών.
Με απόφαση του Χρήστου Παπουτσή στις 19 Μαΐου 2011 είχαν μετονομαστεί σε κέντρα κράτησης τα κρατητήρια της Αστυνομίας στο Ελληνικό, στην Πέτρου Ράλλη και τον Ασπρόπυργο, ενώ μετονομάστηκαν σε κέντρα κράτησης τα κτίρια σε Σπάρτη, Μερσινίδι Χίου, Βαθύ Σάμου και Βέννα Ροδόπης, όπου από παλιά λειτουργούσαν χώροι κράτησης παράνομων μεταναστών. Το μοναδικό νέο κέντρο κράτησης που κατασκευάζεται σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές στο Φυλάκιο Εβρου αναμένεται να είναι έτοιμο μέχρι το καλοκαίρι.
Μετά τις εξαγγελίες Παπουτσή είχαν αρχίσει τα έργα μετατροπής σε χώρο κράτησης μεταναστών στο στρατόπεδο της Αεροπορίας στη Ριτσώνα, τα οποία έμειναν ημιτελή, παρότι είχε εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου