"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Νεκρή 30χρονη από πτώση ταξί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Μία γυναίκα έχασε σήμερα τη ζωή της όταν το ταξί στο οποίο επέβαινε «βούτηξε» στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Ο οδηγός ανασύρθηκε σώος από τους λιμενικούς ενώ η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από δύτες.
Το ταξί στο οποίο επέβαιναν ο οδηγός και η άτυχη 30χρονη, υπήκοος Αλβανίας, έπεσε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στο λιμάνι.
Ο 55χρονος οδηγός του οχήματος ανασύρθηκε από λιμενικούς και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο κέντρο Υγείας Φιλιατών.
Για την άτυχη γυναίκα χρειάστηκε η βοήθεια ιδιώτη δύτη, προκειμένου να την απεγκλωβίσει από το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου