"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Την ίδρυση κόμματος ανακοινώνουν την Τετάρτη η Λούκα Κατσέλη και ο Χάρης Καστανίδης

Την ίδρυση νέου κόμματος που θα απαρτίζεται αρχικά από στελέχη και μέλη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσουν στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης η Λούκα Κατσέλη και ο Χάρης Καστανίδης στην «Αίγλη» του Ζαππείου.

Θα δοθεί, επίσης, στη δημοσιότητα η ιδρυτική διακήρυξη, το όνομα και τα σύμβολα του κόμματος, ενώ για τη Δευτέρα προγραμματίζεται συνέντευξη Τύπου, για μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση με τους δημοσιογράφους.


Η διακήρυξη θα υπογράφεται, σύμφωνα με πληροφορίες, από περίπου 200 μέλη και στελέχη, μεταξύ των οποίων οι διαγραφέντες, από το ΠΑΣΟΚ βουλευτές, Λάμπρος Μίχος, Μαρία Κυριακοπούλου, Χρήστος Κασάρας, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος και Βούλα Τεκτονίδου.


Στο νέο κόμμα αναμένεται να ενταχθούν και παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που είχαν ακολουθήσει στο παρελθόν τον Γεράσιμο Αρσένη στο «Ελληνικό Σοσιαλιστικό Κόμμα», όπως ο Χρήστος Κοκκινοβασίλης και ο Δημήτρης Πιπεργιάς, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό τι θα πράξει ο Αλέξης Μητρόπουλος.


Στο νέο κόμμα θα υπάρξουν κάποιες καινοτομίες, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι η ηγεσία δεν θα είναι μονοπρόσωπη.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κ.Κατσέλη θα είναι η πρόεδρος του κόμματος και ο κ.Καστανίδης ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κατά τα πρότυπα του γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου