"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Ή θα είμαστε όλοι μαζί ή, αν διαφωνούμε πλέον ριζικά, δεν πρέπει να έχουμε θέσεις ευθύνης", αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Realnews", αναφερόμενος στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και προσθέτει:


"Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί σε μια παράταξη να υπάρχουν δύο συμπεριφορές, μια συμπεριφορά να αντιλαμβάνεται το μέγεθος των ευθυνών της και μια άλλη να προσπαθεί αν αρέσει, δηλαδή να αντιμετωπίζει τα γεγονότα με τρόπο ιδιοτελή και με την πρόθεση του εντυπωσιασμού".
Κατά τον κ. Πάγκαλο, ο πολιτικός "πρέπει να ξέρει να δένει τον εαυτό του στο κατάρτι και, αν χρειαστεί, να βάλει και βουλοκέρι στα αυτιά".
Αναφερόμενος στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνει ότι "η ΝΔ λέει ότι μας στηρίζει και το λέει υποκριτικά", ενώ παράλληλα "μας υπονομεύει με όλους τους δυνατούς τρόπους".
Για Αλέξη Τσίπρα και Μανόλη Γλέζο
Επιτίθεται στον πρόεδρο του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι "δεν είναι σοβαρός πολιτικός" , ότι "είναι υπέρ της διάλυσης των πάντων" και ότι "παριστάνει τον εκπρόσωπο του κοινοβουλευτικού κόμματος μέσα στη Βουλή και βγαίνει έξω και τίθεται επικεφαλής διαδηλώσεων που περιλαμβάνουν εξωκοινοβουλευτικά στοιχεία, τα οποία δεν σέβονται ούτε τους θεσμούς, ούτε τις αξίες αυτού του τόπου, ούτε τα σύμβολα".
Ο κ. Πάγκαλος χαρακτηρίζει "ατυχές περιστατικό" τα χημικά που δέχθηκε ο Μανώλης Γλέζος, προσθέτοντας ωστόσο: "Δεν ξέρω τι δουλειά είχε ο Μανώλης Γλέζος επιτιθέμενος εναντίον της φρουράς του Αγνωστου Στρατιώτη".
Αναφερόμενος στα ταξίδια του πρωθυπουργού στο εξωτερικό, τα χαρακτήρισε απαραίτητα, "γιατί υπήρξε ένα κακό κλίμα που δημιουργείται από αντικειμενικά προβλήματα για τα οποία υπάρχει υπευθυνότητα δική μας και από ορισμένες τάσεις της κοινής γνώμης".
"Το ευρώ-συνεχίζει- ήταν γυμνό και ανυπεράσπιστο μπροστά στη δύναμη που έχουν τα κερδοσκοπικά κέντρα. Το συμπέρασμα που βγάλαμε ήταν σωτήριο για εμάς, αλλά ήταν ταυτόχρονα και μια συμβολή στη διαχείριση της παγκόσμιας οικονομίας. Και πιστεύω ότι έτσι θα το γράψει η ιστορία αυτό το ταξίδι του Γιώργου Παπανδρέου".
Και θα σχολιάσω εγώ:
Τι δουλειά είχε  κ: Πάγκαλε ο κύριος Γλέζος στο Σύνταγμα; Και μάλιστα τέτοιος σωματώδης
μπρατσαράς που είναι, επιτέθηκε και στη φρουρά του Άγνωστου Στρατιώτη,και λίγο ακόμα
θα τους έκανε σκόνη....ΘΗΡΊΟ ο Γλέζος!!!...Να τα βάλει με κοτζάμ φρουρά! Έλα ντε τι δουλειά μπορεί να είχε κ:Πάγκαλε;Είπε να περάσει να πιεί ένα καφεδάκι για να περάσει την ώρα του....
Αλλά κατά (λάθος) πέρασε από κεί και κοίτα τι έγινε;
κ_ Πάγκαλε,αν έμοιαζες στο μικρό δακτυλάκι στο κ_ Γλέζο ο τόπος σήμερα θα είχε ένα πολιτικό
προς θαυμασμό και προς παράδειγμα.....Και θα είχες το σθένος και τη μαγκιά να πεις:
Κάναμε λάθος δεν έπρεπε να γίνει αυτό που έγινε στο Γλέζο,αλλά και σε κανένα έλληνα πολίτη.
Τώρα αν είναι σοβαρός πολιτικός ο κ_ Τσίπρας άσε να το κρίνει ο ίδιος ο λαός....
Κοιτάξτε εσείς να βγάλετε το βουλοκέρι από τα αυτιά σας,για να ακούσετε τις κραυγές του λαού
που διαμαρτήρεται  και φωνάζει από τους φόρους τα χαράτσια και τις περικοπές που τους 
έχετε επιβάλλει ,και αφήστε τους άλλους να μιλήσουν..εκτός κι αν δεν έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   

2 σχόλια:

  1. Η πιθανή απάντηση του σχολιαζομένου στο σχόλιό σου, το οποίο χαρακτηρίζω εξαιρετικό, ίσως είναι η ίδια που έδωσε σε δημοσιογράφο, επιδεικνύοντας (και) αγένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλώς τον φίλο μου VENCEREMOS!
    Ευχαριστώ για την επίσκεψή σου....
    και για τα καλά σου λόγια,να μας
    επισκέπτεσαι πιο τακτικά!!!
    Από αγένεια οι πολιτικοί,έχουν τόσο πολύ,
    που μπορείς να αγοράσεις αν θέλεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή