"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης επτά περιοχές στη Ρωσία


Ο ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ κήρυξε σήμερα κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε επτά περιοχές από τις 83 της Ρωσίας λόγω των πυρκαγιών σε δασικές εκτάσεις οι οποίες προκλήθηκαν από το χειρότερο κύμα καύσωνα εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, μετέδωσαν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.
"Κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να υπάρξουν εγγυήσεις για την ασφάλεια κατά των πυρκαγιών κηρύχθηκε στις δημοκρατίες του Μάρι Ελ και της Μορδοβίας και στις περιοχές του Βλαντίμιρ, του Βορόνεζ, της Μόσχας, του Νίζνι-Νόβγκοροντ και του Ριαζάν", διευκρινίζεται σε προεδρικό διάταγμα.
Το διάταγμα αυτό αποσκοπεί να περιορίσει την πρόσβαση σε ζώνες όπου η ανθρώπινη δραστηριότητα θα μπορούσε να προκαλέσει νέες εστίες πυρκαγιάς. Αυξάνει επίσης τις πιθανότητες να υπάρξει προσφυγή στις ένοπλες δυνάμεις για την κατάσβεση πυρκαγιών.
Οι πυρκαγιές που μαίνονται στη Ρωσία στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 34 άτομα, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών.
"Μέχρι στιγμής, εξαιτίας των πυρκαγιών, έχουν πεθάνει 34 άνθρωποι, δήλωσε ο Βλαντίμιρ Στεπάνοφ, επικεφαλής του εθνικού κέντρου αντιμετώπισης κρίσεων του υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών.
Η ρωσική κυβέρνηση διαβεβαίωσε χθες ότι οι φωτιές, που έχουν κατακάψει περισσότερα από 100.000 εκτάρια δασικής έκτασης, βρίσκονται υπό έλεγχο, ιδιαίτερα στις περιοχές Νίζνι Νόβγκοροντ και Βορονέζ.
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ο καύσωνας που πλήττει δυτικές περιοχές της Ρωσίας εδώ και ένα μήνα, δεν πρόκειται να υποχωρήσει ούτε αυτή την εβδομάδα.
Στο μεταξύ και ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε σήμερα εντολή στους κυβερνήτες των περιοχών που μαστίζονται από τις πυρκαγιές να του υποβάλλουν άμεσα ένα πρόγραμμα για την ανοικοδόμηση "κάθε σπιτιού" που καταστράφηκε από τις φλόγες.
 "Θέλω να μάθω σήμερα πώς οργανώνεται η ανοικοδόμηση των κατοικιών. Θέλω σχέδια ανοικοδόμησης για κάθε περιοχή, κάθε τοποθεσία, κάθε σπίτι", δήλωσε σε σύνοδο με περιφερειακούς αξιωματούχους και μέλη της κυβέρνησής του.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Δημήτρης Δρούτσας, απέστειλε μήνυμα προς τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κ. Sergey Lavrov, με το οποίο εκφράζει τη θλίψη του για τις ανθρώπινες απώλειες, που προκάλεσαν οι πυρκαγιές που μαίνονται στη χώρα, καθώς και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων. Επίσης, εξέφρασε τα αισθήματα συμπαράστασής του σε όσους υπέστησαν εκτεταμένες υλικές ζημίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου