"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Εξιχνιάσθηκε η απαγωγή 27χρονου στην Πάτρα

Επτά ημεδαποί είναι σύμφωνα με την αστυνομία οι υπεύθυνοι για την απαγωγή 27χρονου στις 17 Ιουνίου 2010 στην Πάτρα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερις δράστες επιβίβασαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με την χρήση βίας, τον 27χρονο ημεδαπό και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ύστερα από διαπραγματεύσεις με την οικογένεια του 27χρονου, τελικά τον απελευθέρωσαν, την ίδια ημέρα στην περιοχή της Κινέτας Αττικής, αφού του αφαίρεσαν και χρηματικό ποσό 2.500 ευρώ που είχε μαζί του και τους καταβλήθηκε χρηματικό ποσό ως λύτρα από την οικογένειά του.
Όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας και το προανακριτικό υλικό που συλλέχθηκε, δράστες της αρπαγής είναι συνολικά επτά ημεδαποί, ηλικίας 20-40 ετών, από τους οποίους έχουν εξακριβωθεί τα στοιχεία των πέντε.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και ακολούθως, από τον ανακριτή Πατρών, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης κατά των γνωστών δραστών.
Σήμερα το πρωί αστυνομικοί συνέλαβαν στην Πάτρα έναν 39χρονο που φέρεται ότι συμμετείχε στην απαγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου