"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

H KINA ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΘΩΟ ΛΑΟ ΤΗΣ.......ΑΙΣΧΟΣ ! ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΠΙΑ ΔΥΝΑΣΤΕΣ!!!

Σοκ προκαλεί η είδηση για μια γυναίκα από την Κίνα η οποία κρατούταν επί 3 χρόνια σε εγκαταλελειμμένο νεκροτομείο, αφότου είχε υποχρεωθεί σε καταναγκαστικά έργα, επειδή τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για την φυλάκιση και κακοποίηση του συζύγου της.

Η άτυχη Chen (Photo:www.cnr.cn)
Η άτυχη Chen (Photo:www.cnr.cn)
Η οδύσσειά της Chen Qingxia, ξεκίνησε το 2003, όταν ο σύζυγός της Song τιμωρήθηκε με «επανεκπαίδευση μέσω χειρονακτικής εργασίας» επειδή δραπέτευσε από περιοχή η οποία είχε τεθεί σε καραντίνα που είχε επιβληθεί λόγω επιδημίας SARS, γράφει η εφημερίδα Global Times, επικαλούμενη το κινέζικο πρακτορείο Xinhua News Agency και το China National Radio (CNR).
Μετά την απελευθέρωσή του, ο άνδρας είχε μελανιές σε όλο του το σώμα και η πνευματική του υγεία άρχισε να φθίνει, ενώ στην συνέχεια διαγνώστηκε σχιζοφρενής και πλέον νοσηλεύεται σε ψυχιατρείο,
Η δραματική ανατροπή στην ζωή της Chen την ώθησε στο να ταξιδέψει μέχρι το Πεκίνο για να καταθέσει αναφορά κατά των αρχών για την κακομεταχείριση του συζύγου της.
Αντί κατανόησης, «εισέπραξε» ποινή παρόμοια με αυτή του συζύγου της, αφού τιμωρήθηκε με 18μηνη καταναγκαστική εργασία σε ανάλογο στρατόπεδο «επανεκπαίδευσης», μια ποινή που θεωρείται συνηθισμένη για όσους αποφασίζουν να καταθέσουν αναφορά κατά των αρχών.

Όπως φαίνεται όμως, η τιμωρία της γυναίκας δεν στάθηκε αρκετή για τις αρχές, αφού μετά το στρατόπεδο την φυλάκισαν σε νεκροτομείο στην βορειοανατολική επαρχία Heilongjiang.

Μετά την περιπέτειά της, η Chen βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι και η κατάσταση της υγεία της έχει επιδεινωθεί σε μεγάλο βαθμό, ενώ αγνοούνται τα ίχνη του γιου του ζεύγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου