"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

600 εκατ. χάνει το κράτος από το λαθρεμπόριο πετρελαίου

600 εκατ. χάνει το κράτος από το λαθρεμπόριο πετρελαίου
Τρόπους για να εξασφαλιστούν έσοδα ύψους 600 εκατ. το χρόνο, τα οποία χάνει το κράτος από το λαθρεμπόριο πετρελαίου αναζητούν στην κυβέρνηση.

Στη δίωρη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο υπουργείο Οικονομικών μεταξύ των υπουργών κ.Στουρνάρα, Χατζηδάκη, Μουσουρούλη και των διοικήσεων του ΣΔΟΕ και των ΕΛΠΕ, υπολογίζεται ότι τα 300 από τα 600 εκατ. έχουν καλυφθεί από τα την εξίσωση του φόρου πετρελαίου θέρμανσης-κίνησης.
Πάντως δεν διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχουν έως τώρα ενδείξεις ότι έχει αυξηθεί η κατανάλωση ναυτιλιακού πετρελαίου και άρα της λαθρεμπορίας (καθώς το ναυτιλιακό ντίζελ παραμένει αφορολόγητο και μετά την εξίσωση του θέρμανσης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για θέρμανση ή στη γεωργία και τη βιομηχανία για κερδοσκοπικούς λόγους), η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε ένα πλέγμα ελέγχων από Διυλιστήριο έως τελικό καταναλωτή, ώστε να ελεγχθεί το λαθρεμπόριο.
Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν μπει το 1/3 των συστημάτων παρακολούθησης εισροών-εκροών και έως τέλος Μαρτίου πρέπει να έχουν μπει σε όλα τα πρατήρια.Δεν εξετάζεται να δοθεί καμία παράταση.
Παράλληλα θα μπουν και συστήματα δορυφορικής παρακολούθησης (GPS) σε όλα τα Σλέπια (καράβια-βυτία) και θα υπάρχουν συγκεκριμένοι χώροι ελλιμενισμού ώστε να γίνεται καλύτερος έλεγχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου