"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2013

Δικηγόρος έδωσε το σπίτι του σε άστεγη οικογένεια

 

Η κίνηση αγάπης που έχει συγκινήσει τις ΗΠΑ


 Δικηγόρος έδωσε το σπίτι του σε άστεγη οικογένεια

 Ένας επιτυχημένος δικηγόρος από το Λος Άντζελες είναι ο πρώτος «ήρωας» της νέας χρονιάς για τους Αμερικανούς, καθώς αποφάσισε να παραχωρήσει το σπίτι του, για έναν ολόκληρο χρόνο και εντελώς δωρεάν, σε μία άστεγη οικογένεια.

Όπως λέει ο ίδιος, τον παρακίνησε ο πατέρας του, ο οποίος είναι πλέον βαριά άρρωστος. «Σε όλη του τη ζωή μου δίδασκε να είμαι γενναιόδωρος. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος τόσο πλούσιος όσο ο Μπιλ Γκέιτς για να κάνει μία κίνηση φιλανθρωπίας».

Ο Τόνι Τόλμπερτ θέλησε να κάνει μία κίνηση αγάπης για ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ο ίδιος ζει μόνος του σε ένα μεγάλο σπίτι και θεώρησε ότι ήταν ώρα να το «μοιραστεί» με μια οικογένεια που δεν έχει σπίτι. Επισκέφθηκε ένα καταφύγιο αστέγων και συμπάθησε αμέσως την οικογένεια της Φελίσια Ντιούκς. Η γυναίκα ζει εδώ και χρόνια σε καταφύγια αστέγων μαζί με τα


τέσσερα παιδιά της.

Ο Τόλμπερτ την ανακοίνωσε την απόφασή του την Πρωτοχρονιά και ήδη, η Φελίσια και τα παιδιά της έχουν μετακομίσει στην πολυτελή μονοκατοικία.

Όσο για τον Τόλμπερτ, θα μείνει για ένα χρόνο στο πατρικό του σπίτι. Σε αυτό το διάστημα ελπίζει να δώσει την ευκαιρία στην οικογένεια Ντιουκς να σταθεί στα πόδια της και να βελτιώσει τις προοπτικές της για το μέλλον.
 http://www.newsbeast.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου