"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ


 

Στις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ χιλιάδες κάτοικοι ανέφεραν χθές, στις αρχές ότι είδαν ένα δυνατό φώς να διασχίζει τον ουρανό, ενώ την ίδια στιγμή τα σπίτια και έδαφος έτρεμαν και σε μια περιοχή προκάλεσε πυρκαγιά σε δένδρα. Όπως έγινε γνωστό από την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία των ΗΠΑ, επρόκειτο για μετεωρίτη, ο οποίος εμφανίστηκε στις 22.10 τοπική ώρα, στο νοτιοδυτικό Wisconsin, και από την βόρειο Iowa μέχρι το κεντρικό Missouri. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε ελήφθησαν στο Missouri.
Οι επιστήμονες εξηγούν ότι πρόκειται για κομμάτια που αποσπάστηκαν από την «βροχή μετεωριτών» με την ονομασία Gamma Virginids και βγήκαν εκτός της τροχιάς της. Το φαινόμενο της «βροχής των μετεωριτών» άρχισε στις 4 Απριλίου και αναμένεται να τελειώσει στις 21 Απριλίου.
Πηγή : http://english.pravda.ru/

Από το Blog ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου