"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Οι Έλληνες πιο ανήσυχοι μεταξύ των «27» για τη νοσοκομειακή τους περίθαλψη



Eurokinissi
Οι Έλληνες δηλώνουν ότι φοβούνται πως μπορεί να υποστούν βλάβη κατά τη νοσοκομειακή περίθαλψη
Βρυξέλλες


Το 83% των Ελλήνων πολιτών θεωρούν πιθανό να υποστούν κάποια βλάβη από τη νοσοκομειακή περίθαλψη στη χώρα τους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ευρωβαρόμετρου, που δόθηκε την Παρασκευή στη δημοσιότητα, στις Βρυξέλλες. Το ποσοστό αυτό είναι το υψηλότερο στους «27», με τον μέσο κοινοτικό όρο να είναι στο 50%. Σύμφωνα με την κοινοτική δημοσκόπηση, στη σχετική κατάταξη τους Έλληνες ακολουθούν οι Κύπριοι με 81%, οι Λετονοί με 75% και οι Πολωνοί με 69%. Τα χαμηλότερα ποσοστά καταγράφονται από τους Αυστριακούς (19%), τους Φιλανδούς (27%), τους Γερμανούς (31%) και τους Ισπανούς (35%).
Εξάλλου, στην ερώτηση «πώς χαρακτηρίζετε συνολικά την ποιότητα του συστήματος υγείας στη χώρα σας», μόνο 25% των Ελλήνων απαντούν θετικά. Πρόκειται για το χαμηλότερο ποσοστό στην ΕΕ, μαζί με εκείνο των Ρουμάνων (επίσης 25%) και με μέσο κοινοτικό όρο 70%. Τα υψηλότερα ποσοστά παρατηρούνται στο Βέλγιο με 97%, την Αυστρία με 95% και τη Φιλανδία με 94%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου