"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Αντιδράσεις προκαλεί το νέο τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ

Απαράδεκτο και ανήθικο χαρακτήρισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ το τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ, όπου εμφανίζονται παιδιά σε σχολική αίθουσα.

Σε ανακοίνωσή της η Φώφη Γεννηματά τονίζει στην ίδια ανακοίνωση ότι «απέναντι στο κλίμα φόβου που προσπαθεί να δημιουργήσει η Νέα Δημοκρατία και την επικίνδυνη ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα χρειάζεται διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική, υπεύθυνη και εφικτή, για την αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης».


Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ κατήγγειλε το σποτ στη Διακομματική Επιτροπή, κάνοντας λόγο για επιεικώς άθλιο τηλεοπτικό σποτ:


«Στη νέα της τρομοκρατική επίθεση εναντίον του ελληνικού λαού, έφτασε στο απαράδεκτο σημείο να χρησιμοποιήσει τα παιδιά. Τα Ελληνόπουλά μας.»


Εξίσου σκληρή και η δήλωση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη: «Θέλω να διατυπώσω την απέχθεια μου στο διαφημιστικό σποτ της ΝΔ, ως δημοσιογράφος, ως διαφημιστής, ως άνθρωπος και ως παππούς. Εξαγριώνομαι. Είναι απαράδεκτο.


» Είναι έγκλημα όχι μόνο η χρησιμοποίηση των παιδιών, αλλά και ο φόβος στα πρόσωπά τους. Η χώρα είναι ξεκάθαρα στο ευρώ. Κάνανε το ίδιο λάθος το 2002 όταν βάλανε την κ. Φ.Γεννηματά σε ένα φιατάκι και τον Τζανετάκο σε ένα τεράστιο τζιπ και χάσανε κατά κράτος. Το σποτ είναι ατυχέστατο. Θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσει η προβολή του.»


Στο τηλεοπτικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας δείχνει έναν δάσκαλο να απαριθμεί τις χώρες της Ευρωζώνης: «Κύπρος, Βέλγιο, Ιρλανδία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία».


-
Και η Ελλάδα κύριε; Δεν είναι;  ρωτά μια μαθήτρια, για να μην πάρει ποτέ απάντηση.

Η διαφήμιση ολοκληρώνεται με την φράση: «Με το μέλλον των παιδιών μας δεν παίζουμε».


Ένα παρόμοιο σποτ είχε χρησιμοποιήσει και η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2007, όταν διεκδικούσε για πρώτη φορά την εκλογή της στην προεδρία.


Δείτε το σποτ
εδώ (με αγγλικούς υπότιτλους).

Η απάντηση της ΝΔ


Αμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ, η οποία έκανε λόγο για υποκρισία χωρίς όρια.


«Η αλήθεια είναι ότι οι εκπρόσωποι του λόμπι της δραχμής δεν ενοχλούνται από την παρουσία των παιδιών στο σποτ, αλλά από τα ερωτήματα που βάζουν τα παιδιά. Και κυρίως από το γεγονός ότι δεν έχουν να δώσουν απαντήσεις στα παιδιά.


» Φοβούνται γιατί αποκαλύπτεται το μέλλον στο οποίο οδηγούν οι προτάσεις τους και οι πολιτικές τους. Γιατί καταλαβαίνουν πως οι απαντήσεις τους υπονομεύουν και απειλούν να κατεδαφίσουν, μια για πάντα, το μέλλον των παιδιών μας.»


Ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Μιχελάκης υπενθύμισε την «Αννούλα του 1985», αλλά και ένα ακόμα σποτ με παιδιά του 2007.


Αντίστοιχα υπενθύμισε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε παιδιά σε τηλεοπτικά σποτ, παραθέτοντας και τα σχετικά link:


«Ευρωεκλογές 2009 - ΣΥΡΙΖΑ - τηλεοπτικό σποτ


http://www.youtube.com/watch?v=8Gnjj8MEnM0


» Προεκλογικό σποτ ΠΑΣΟΚ - 01


http://www.youtube.com/watch?v=i7IVSQr0vs0&list=UUFo8lg0X1IleQMz_pe1IWAw&index=1001&feature=plpp_video


» Το πρώτο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις 17 Ιουνίου


http://www.youtube.com/watch?v=JXLMfGKaOZs»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου