"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο απέναντι στην ευρωπαϊκή κρίση

Η ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να παραμένει σιωπηλή μπροστά στις εξελίξεις, χωρίς να προβάλει ένα συγκεκριμένο πολιτικό σχέδιο για την πορεία της Ευρωζώνης, τονίζει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «πρόκειται για μια στάση ουσιαστικής συμφωνίας με τη λογική Μέρκελ για την Ευρώπη, δηλαδή αποδόμησης της Ευρώπης και εξαθλίωσης των λαών της».

Η κυριαρχία του νεοφιλελευθερισμού σε ευρωπαϊκό επίπεδο και η σκλήρυνση της πολιτικής της λιτότητας και της δημοσιονομικής πειθαρχίας βρίσκεται πίσω από την κρίση που οδηγεί την Ευρωζώνη στη διάλυση, σημειώνει.


«Αφού ξεκίνησαν με την Ελλάδα ως πειραματόζωο, οι κυρίαρχες ευρωπαϊκές δυνάμεις επιλέγουν την επέκταση των μνημονίων της ανεργίας και της φτώχειας και στους υπόλοιπους λαούς, την πρωτοκαθεδρία των αγορών και των τραπεζών έναντι της κοινωνικής συνοχής και της δημοκρατίας» προσθέτει.


Όπως τονίζεται, βασικοί άξονες μιας διαφορετικής κατεύθυνσης για την Ευρώπη, με προτεραιότητα τις ανάγκες των εργαζομένων και όχι του κεφαλαίου, είναι η συνολική αλλαγή της αρχιτεκτονικής της Ευρωζώνης, η μετατροπή των επιμέρους δημόσιων χρεών των χωρών σε κοινό ευρωπαϊκό χρέος, η δημιουργία αναδιανεμητικού ευρωπαϊκού προϋπολογισμού, η αλλαγή του ρόλου της ΕΚΤ και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και ο προσανατολισμός τους προς την ενίσχυση της ανάπτυξης και της απασχόλησης
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου