"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Η Εκκλησία τής Ελλάδος και ο ψευδεπίγραφος Λαϊκός «Ορθόδοξος» Συναγερμός


Γράφει ο Misha

Χθες δημοσιοποιήθηκε μια επιστολή καταπέλτης του προέδρου της Ιεράς Συνόδου τής Εκκλησίας τής Ελλάδος , αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου , κατά της θανατηφόρου συνταγής που εφαρμόζει η κατοχική τρόικα στην πατρίδα μας . Στην επιστολή αυτή σημειώνονται με επίταση :
«Ζητούνται, τις ώρες αυτές, ακόμη σκληρότερα, ακόμη πιο επώδυνα, ακόμη πιο άδικα μέτρα, στην ίδια αδιέξοδη και αποτυχημένη γραμμή του πρόσφατου παρελθόντος μας. Ζητούνται ακόμη μεγαλύτερες δόσεις ενός φαρμάκου που αποδεικνύεται θανατηφόρο. Ζητούνται δεσμεύσεις που δεν λύνουν το πρόβλημα, αλλά αναβάλλουν μόνο προσωρινά τον προαναγγελθέντα θάνατο της Οικονομίας μας.
Και υποθηκεύουν, ταυτόχρονα, την εθνική μας κυριαρχία. Υποθηκεύουν τον πλούτο που έχουμε, αλλά και αυτόν που μπορεί να αποκτήσουμε στα εδάφη και τις θάλασσές μας. Υποθηκεύουν την Ελευθερία, τη Δημοκρατία, την Εθνική μας Αξιοπρέπεια».

Επιχειρήματα καταλυτικά , τα οποία έρχονται σε ευθεία αντίθεση με όλους τους ισχυρισμούς του κυβερνητικού εταίρου που φέρει τον ψευδεπίγραφο τίτλο του Λαϊκού και Ορθοδόξου σχηματισμού.
Μετά από την επίσημη τοποθέτηση της Εκκλησίας της Ελλάδος , το κόμμα Καρατζαφέρνη (κατά το μηδικόν «Αρταφέρνης») οφείλει είτε να αναθεωρήσει την πλήρη υποστήριξη που παρέχει στις , θανατηφόρες κατά τον αρχιεπίσκοπο Ελλάδος, πολιτικές τού ΔΝΤ είτε να απαλείψει το, ούτως ή άλλως , ψευδή αυτοπροσδιορισμό του ως «ορθόδοξος».
Τρίτοι δρόμοι και επιλογές κωλοτούμπας δεν υπάρχούν .
 http://olympia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου